Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 3 jan 2019

Dit is jouw ideale sport volgens je sterrenbeeld

Ben je nog altijd op zoek naar de sport die perfect bij jou past? Omdat je wel eens wat probeert, maar nooit de sport lijkt te vinden waar je nou echt blij van wordt? Kijk dan in de sterren, want je horoscoop weet wel wat de beste sport is voor jou.

Ram: Een balsport

Zolang het maar gaat om winnen, want jij bent echt competatief ingesteld. Al gaat het je ook om de gezelligheid met je team, na afloop van de wedstrijd. Hockey zou een goede sport zijn voor jou, maar volleybal is ook favoriet.

Stier: Ballet

Stieren zijn koppige doch trotse vrouwen. Ballet is een sport die uitstekend bij je past. Je kunt namelijk echt laten zien hoe goed je ergens in bent. En het is ook heel sierlijk, dat past helemaal bij je karakter.

Tweeling: Squashen

Bij een Tweeling past een duosport perfect. Daarom is squashen ideaal voor jou als het om lichaamsbeweging gaat. Je speelt tegen elkaar, maar je kunt de ruimte toch delen met je beste vriendin. Je bent sociaal en sport graag samen met iemand.

Kreeft: Yoga video’s

Als Kreeft sport je graag in de comfort van je eigen huis. Gewoon lekker in je woonkamer, op een moment dat het jou uitkomt. Je kijkt het liefst naar video’s op Youtube en doet die dan na. Vooral yoga, want daar word je relaxt van terwijl je tegelijkertijd werkt aan je lenigheid. Maar soms doe je ook video’s met krachtoefeningen na. Je kunt alles immers gratis proberen.

Leeuw: Dansen

Je bent misschien niet iemand die van nature heel sportief is, maar de muziek sleept je erdoorheen. Bovendien houd je van hard werken, van het resultaat dat het oplevert en om gezien te worden. Daarom is dansen echt iets voor jou. Vooral bij optredens steel jij graag de show.

Maagd: Pilates

Als Maagd ben je een denker. En een prater. Pilates is daarom een perfecte workout voor jou. Je kunt je gedachten ordenen en tegelijkertijd sterker worden. Maar iets geks als trampoline springen past ook wel bij je. Juist om even uit je hoofd te komen.

Weegschaal: Sporten met een personal trainer

Want ten eerste kun je nogal besluiteloos zijn: zal ik hierna gaan squatten of pushups gaan doen? En je vindt het eigenlijk heerlijk als een trainer gewoon zegt wat je moet doen. Daarnaast ben je ook een sociaal persoon, waardoor een duo activiteit helemaal perfect is.

Schorpioen: Boxen

Je houdt van avontuur. En van uitdagingen. Daarom is boxen eigenlijk perfect voor jou. Het maakt je niet uit dat je zweet als een gek. Jij gaat de ring in en je voelt je dapper en machtig. ha.

Boogschutter: Crossfit

Want je houdt ervan dat geen sportsessie hetzelfde is en dat je telkens uitgedaagd wordt om meer uit jezelf te halen. Mud runs en obstacle runs passen ook bij jou.

Steenbok: Yoga

Een sport waarbij het draait om discipline en het vasthouden van bepaalde posities. Maar ook om lenigheid. Jij hebt focus en je bent een doorzetter, daarom is yoga jouw ideale sport.

Waterman: Hardlopen

Bij is het alles of niets. Of je bent bloedfanatiek aan het sporten én je let op je eetpatroon. Of je doet helemaal niets en ligt ’s avonds graag op de bank of drinkt wijn op een terras. Hardlopen past bij je, omdat je het helemaal zelf kunt bepalen. En ja, je houdt ook best van controle. En bij hardlopen bepaal je natuurlijk helemaal zelf hoe hard je loopt en hoe lang je door gaat.

Vissen: Zwemmen

Baantjes trekken, aquarobics. Het kan allemaal, want ja, jij voelt je als een vis in het water.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Shocking: Dit is wat er gebeurt met je lijf door twee weken niet sporten

Reageer op artikel:
Dit is jouw ideale sport volgens je sterrenbeeld
Sluiten