Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 10 mrt 2016

Dít is nou waarom single meisjes zo vrolijk zijn

Ze hebben misschien de reputatie dat ze altijd op zoek naar een man zijn, maar het zijn juist de single meisjes die je vaak lachend door het leven ziet huppelen. Ze doen wat ze willen, wanneer ze willen. Zo'n vrijheid, blijheid gevoel is heerlijk en single meisjes weten dat maar al te goed.

Het bed is van jou

Je wil midden in het bed liggen, met armen en benen gespreid? Dat kan heel goed, want het bed is he-le-maal van jou. Laat je ledematen vliegen, want je raakt toch niemand. En reken maar dat er niemand je dekens jat.

Je bevredigt je eigen behoeftes

Mensen in een relatie besteden veel tijd aan het bevredigen van hun liefjes behoeftes. Maar als single meisje ben je meer bezig met je eigen behoeftes. Je hebt alle tijd om jezelf te verwennen en dingen te doen waar je zelf gelukkig van wordt. Kortom, koop die schoenen nou maar, je weet dat je ze wil.

Je vrienden zijn je relatie

Als single kun je je soms alleen voelen, waardoor je meer op je vrienden leunt en hechtere vriendschappen opbouwt. Eenzaam op de vrijdagavond? Niet als je met je beste vriendin in de woonkamer aan het ronddansen bent op 90’s muziek met lekker eten en een wijntje.

Je bent onafhankelijk

Single zijn betekent eigenlijk gewoon: vrijheid. Er is niemand aan wie jij verantwoording hoeft af te leggen. Wil je parachutespringen? Ga ervoor. Wil jij een weekendje naar Rome vliegen? Wie houdt je tegen? Je bent vrij om te gaan en staan waar je wil.

Je mag zo rommelig zijn als je wil

Als single mag je gerust je vloer als kledingkast gebruiken. Er is niemand die met afkeurende blikken naar je stapels troep gaat kijken. Behalve misschien je moeder. Kleine tip: het is altijd handig om haar in de woonkamer te ontvangen.

Je kleedt je leuk aan voor jezelf

Jezelf verwennen met leuke kleding, mooie make-up en een leuk kapsel, hoort bij het blije single leven. Je wil er niet één avondje leuk uitzien voor die ene man. Je wil er elke dag leuk uitzien voor jezelf en tegelijk voor de hele wereld. Je straalt omdat je constant bezig bent met jezelf zo gelukkig mogelijk maken. En iedereen in je omgeving kan het voelen.

Als single ben je je eigen eerste prioriteit. Je leert jezelf op alle fronten kennen, omdat je de tijd hebt om aandacht aan jezelf te besteden. Dit is uiteindelijk heel voordelig als je wel besluit een relatie te beginnen. Je weet wat voor jou belangrijk is en waar je gelukkig van wordt. Jij bent piloot van jouw vliegtuig des levens. Mooi gevoel hé?!

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
Dít is nou waarom single meisjes zo vrolijk zijn
Sluiten