Dít is nou waarom vrouwen met vormen Koninginnen zijn tussen de lakens

Vrouwen met vormen zijn sexy. Iedere vrouw wil een zandloper figuur. Billen, heupen, borsten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. De media heeft ons heel lang laten geloven dat vrouwen modellen figuurtjes moeten hebben. Maar één van de weinige dingen dat de wereld van de Kardashian's heeft gekregen is de liefde voor vormen. Hoe meer bil, hoe beter. En mocht het nou net zo zijn dat vrouwen met vormen ook fantastisch zijn in bed.

Visueel plezant

Mannen zijn visuele wezens, ze willen wat leuks hebben om naar te kijken in bed. En toevallig is er bijna niets dat mannen leuker vinden om naar te kijken, dan borsten en billen (verrassing). Nou is het zo dat het adoreren van vormen iets is, dat bij mannen instinctief is ingebouwd. Ze kunnen er eigenlijk niets aan doen dat ze constant naar je geweldige billen staren.

Vrouwelijke sexappeal is niet alleen persoonlijke smaak, het heeft ook te maken met of vrouwen er vruchtbaar uitzien. Grote heupen en borsten is een teken dat de vrouw goed kinderen kan baren en het prikkelt bij mannen de wil om zich voort te planten.

Nou is ‘zien mijn heupen er niet vruchtbaar uit?’ misschien niet de beste pickup line, maar het kan misschien geen kwaad om je vormen te accentueren.

Ingebouwd stootkussentje

Bepaalde posities kunnen pijnlijk zijn voor vrouwen zonder extra laagje isolatie. Mannen kunnen harder en dieper stoten bij vrouwen die wel een laagje meer hebben. Daarnaast hebben ze iets om vast te pakken terwijl ze bezig zijn. Bij doggy-style is het voor mannen visueel heel stimulerend om billen te zien trillen. Eigenlijk is het voor mannen altijd stimulerend om billen te zien trillen.

Heel zelfverzekerd

Veel vrouwen met vormen weten wat ze hebben en lopen ermee te koop. Ze weten hoe aantrekkelijk ze zijn en hebben geen probleem om ermee te pronken. I am woman, hear me roar, als het ware. In bed is dat ongelooflijk opwindend. Als een vrouw zelfverzekerd is en heeft besloten dat ze een man alle hoeken van de kamer wil laten zien, kan ze elke man om vinger winden.

Vrouwen met vormen zijn woest aantrekkelijk. En gelukkig weten de meesten dat ook. Maar mocht je nog een beetje onzeker zijn over je rondingen, is het nu tijd om die onzekerheden het raam uit te gooien. Jij bent een koningin. En al helemaal tussen de lakens.

LEES OOK: Dit zijn de 7 soorten borsten in de wereld, welke heb jij?

Reageer op artikel:
Dít is nou waarom vrouwen met vormen Koninginnen zijn tussen de lakens
Sluiten