Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 10 mrt 2017

Slaapkamer geluk: dit is het slimme condoom dat je alles vertelt wat je wilt weten over jullie seks partij

Wil jij de prestaties van vriendlief bijhouden? Of uitzoeken of je nieuwe liefde wel clean is? Gebruik dan dit slimme condoom, want dit rubbertje geeft antwoord op ál je vragen.

Intelligent rubbertje

British Condoms heeft het eerste slimme condoom op de markt gebracht. Het condoom heet i.Con en houdt bepaalde seksuele handeling bij, zoals de duur van jullie wip, het tempo van jullie feestje, omvang van zijn zwellichaam en de hoeveelheid calorieën die jullie verbrand hebben.

Waar we de technologie soms wel kunnen vervloeken is deze uitvinding verdomd handig. Je kan hiermee je seksleven bijhouden en het is nóg veiliger dan een normaal condoom. Dit condoom vertelt je namelijk ook nog eens of de man chlamydia of syfilis heeft.

Zo werkt het

Het intelligente rubbertje werkt als volgt. Het condoom wordt gedragen zoals normaal, maar er zit een aanpasbare en herbruikbare ring aan het begin van het condoom. Deze ring slaat alle benodigde informatie op. De informatie is anoniem en kan via Bluetooth naar een apparaat worden verstuurd.

i.Con ligt nog niet in de winkel, maar je kan de herbruikbare ring wel alvast bestellen. Hij kost 59,99 pond, wat ongeveer 69 euro is. Wij vinden dit het geld meer dan waard. Koopje.

Dit wil je ook lezen: Single terwijl je een relatie wilt? Waarschijnlijk komt het doordat je té aardig bent

Reageer op artikel:
Slaapkamer geluk: dit is het slimme condoom dat je alles vertelt wat je wilt weten over jullie seks partij
Sluiten