Dit is té herkenbaar voor de rommeligste rommelkonten

Omani McDaniels 24 jun 2016 Life

Rommelig zijn is een levensstijl. Dit is niet iets wat je zomaar doet, dit is iets dat bij je persoonlijkheid hoort. Jouw georganiseerde chaos is niets minder dan indrukwekkend. Schaam je daarom vooral niet voor je troep. Het is gewoon kunst.

1. Je hele huis functioneert als kast

We kunnen wel doen alsof kleding alleen in de kast hoort te liggen, maar jij weet beter. Kleding ligt bij jou namelijk O-VER-AL. Op je bed, op de bank, in de keuken, op alle stoelen, op de gang, in de badkamer, op de vloer, op de wasmachine en elke andere plek die je kunt bedenken. Duh.

2. Het is georganiseerde chaos

Mensen zien misschien troep, maar dat is gewoon de verkeerde manier van ernaar kijken. Het is georganiseerde chaos. Jij weet namelijk waar alles ligt. Het is heus niet alsof je als een tornado door je kamer draait en alles een willekeurige kant op gooit. Je gooit alles een specifieke kant op. There’s a difference.

3. Alles heeft prioriteit boven opruimen

En zelfs als je begint raak je binnen de kortste keren totaal afgeleid, omdat je iets tegenkomt wat je al in geen tijden had gezien en waar per direct naar gekeken dient te worden. Hierdoor duurt het soms weken (lees maanden) voordat je daadwerkelijk je kamer opruimt.

4. Opruimen is eigenlijk gewoon troep verplaatsing

‘Zo, dit stapeltje kan wel hierheen en dit stapeltje hierheen. En de helft kan onder het bed. Zo, dat ziet er weer wat beter uit’

5. Je weet binnen de kortste keren weer een troep te maken

Als je dan wel eindelijk een keer je kamer opruimt, is het letterlijk binnen vijf minuten weer een rotzooi. Waar komt die troep toch allemaal vandaan?

6. Je deelt je bed wel eens met een stapel was

En dit is nou precies de reden waarom je een tweepersoonsbed hebt. Je bent helemaal niet zo groot, er past heus wel een stapeltje naast. Want wie heeft nou weer zin om die hele stapel was weg te werken voor het slapengaan? Je doet het morgen wel.. of volgende week.

7. Iedereen weet het van je

Je vriendinnen weten beter dan te verwachten dat jouw kamer opgeruimd is als zij langskomen. Betreden op eigen risico mensen. Je gaat jezelf niet veranderen, omdat zij niet tegen een paar kledingstukken op de grond kunnen.

8. Als jouw vloer zichtbaar is, is het een wonder

Vloer? Wat is dat? Dat is toch gewoon een horizontale kast, voor onopgevouwen kleding? Welke kleur je vloer heeft, weet je waarschijnlijk allang niet meer. Maar wat maakt het ook uit.

LEES OOK: Dit is waarom mensen met een rommelig huis het állerleukst en meest creatief zijn
rotzooi-770x462

Reageer op artikel:
Dit is té herkenbaar voor de rommeligste rommelkonten
Sluiten