Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 2 mei 2016

Dít is volgens je horoscoop jouw ideale BFF

Je hebt vast geen hulp nodig met een beste vriendin uitzoeken, maar dit is wat de sterren zeggen over jouw ideale BFF match.

Ram

Rammen zijn vrij van geest. Ze zijn creatief en spontaan, maar ook emotioneel. Het is daarom handig om een vriendin te hebben, die op hen let en zorgt dat zij niet toegeven aan al hun impulsieve acties. Zij hebben een vriendin nodig die hun met beide benen op de grond houdt.
BFF match: Weegschaal

Stier

Het is algemeen bekend dat Stieren nogal koppig kunnen zijn. Ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan en zijn keiharde werkers. Als de Stier iets wil, dan zal zij het krijgen. Het is daarom handig voor de Stier om een vriendin te hebben die niet voor te veel confrontatie zorgt en wat rustiger van geest is.
BFF match: Vissen

Tweeling

Tweelingen zijn heel creatief en makkelijk in de omgang. Ze zijn altijd in voor leuke dingen en houden van gezelligheid. Toch kan de Tweeling snel humeurig raken. Het is in de aard van de Tweeling om twee kanten van haar persoonlijkheid te hebben. Het is daarom fijn om een vriendin te hebben die weet wanneer ze de Tweeling ruimte dient te geven.
BFF match: Waterman

Kreeft

Kreeften staan niet graag in het middelpunt van belangstelling. Ze zijn graag thuis en snel tevreden met de kleine dingen van het leven. Ze zijn graag met familie en met hechte vrienden, maar hechten heel veel waarde aan alleen tijd. Als Kreeften geforceerd worden om te veel alleen tijd in te leveren, kunnen zij erg humeurig worden. Een geschikte vriendin voor de Kreeft is iemand die net zomin de spotlight opzoekt.
BFF match: Boogschutter

Leeuw

Leeuwen zijn de alfa’s. Ze vinden het belangrijk gerespecteerd te worden en zijn vaak leiders van de groep. Ze zijn erg charmant in de omgang en weten hun mening duidelijk over te brengen naar de groep. Zij hebben graag de aandacht op hen gevestigd. De vriendin die hier het beste bij past is iemand die ervoor kan zorgen dat zij niet naast haar schoenen gaat lopen.
BFF match: Steenbok

Maagd

De Maagd is een echte charmeur met een waanzinnige babbel. Ze is erg charismatisch, maar wordt vaak overschreeuwt door anderen. Een geschikte vriendin voor de Maagd, is iemand die haar creatieve geest kan stimuleren.
Seksuele matches: Ram

Weegschaal

Bij Weegschalen draait het allemaal om balans. Zij houden van mooie dingen en hebben erg chique smaak. Een geschikte vriendin voor de Weegschaal is iemand van aanzien, waar naar opgekeken kan worden.
BFF match: Leeuw

Schorpioen

Schorpioenen zijn mysterieus van aard. Hoewel zij een erg uitgesproken smaak hebben, lopen ze daar niet graag mee te koop. Zij zijn rustige types, maar erg emotioneel en vastberaden. Ze kunnen een beetje jaloers van aard zijn en hebben daarom iemand nodig die ook een beetje rustig van aard is.
BFF match: Waterman

Boogschutter

Boogschutters zijn erg gefocust en gedreven. Zij hebben geen tijd voor onzin en hechten veel waarde aan carrière. Ze zijn sterk van geest en laten zich niet snel tegenhouden door tijdelijke mislukte pogingen in het leven. De vriendin die daar het beste bij past is iemand die ook sterk van geest is.
BFF match: Steenbok

Steenbok

De Steenbok is erg intelligent en houdt van structuur. Zij hebben veel compassie, zijn erg zorgzaam en gaan voor hun vrienden door het vuur. Ze kunnen niet goed tegen kritiek, maar zijn erg trouw aan hun vriendenkring. De vriendin die het beste bij de Steenbok past is iemand die ook van structuur en regelmaat houdt.
BFF match: Boogschutter

Waterman

Watermannen hebben niet veel nodig om tevreden te zijn. Ze zijn erg makkelijk in de omgang en houden van plezier. Ze zijn erg creatief en hebben vaak veel mensen om zich heen, van wie ze houden. De vriendin die het beste bij de Waterman past is iemand die positief is. Hoewel de Stier heel koppig is, is zij erg zacht van geest.
BFF match: Stier

Vissen

Vissen zijn ook erg mysterieus. Zij lijken simpel, maar zijn erg intelligent. Zij lopen er alleen niet mee te koop. Je kunt altijd rekenen op Vissen, zij zijn betrouwbaar en loyaal. Helaas wordt er snel misbruik van Vissen gemaakt, vanwege hun zachte en gulle karakter. Een goede vriendin voor Vissen is iemand die ook rustig van geest is.
BFF match: Schorpioen

LEES OOK: OMFG! Dit is wat zijn horoscoop zegt over zijn penis

Reageer op artikel:
Dít is volgens je horoscoop jouw ideale BFF
Sluiten