Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 aug 2017

Dit is waarom daten met een good guy het allerbeste ter wereld is

Als je ooit gevallen bent voor een bad guy weet je hoe verslavend het kan zijn. Zijn aandacht. In zijn armen liggen. Want voor je het weet verdwijnt hij weer, terwijl jij juist daardoor meer wil. Je weet het wel, een good guy is veel beter voor je. En ja, het is ook nog eens veel leuker om een man te daten die oprecht goed voor je is.

Uiteindelijk hebben we allemaal een good guy nodig in ons leven.

Hij laat je elk moment van de dag een prinsesje voelen

Een good guy weet hoe hij je het hof kan maken. Niet dat hij altijd op staat als jij de kamer binnen loopt, elke deur voor je open houdt of immer je stoel aanschuift, zelfs al zit je aan je eigen eettafel. Want je wilt wel een gentleman, maar je bent ook een zelfstandige, onafhankelijke vrouw.

Een good guy laat je juist altijd een sterke vrouw voelen, maar je bent wel zijn prinses. Hij zal nooit te beroerd zijn iets voor je te doen. Hij zal je op handen dragen. Bedelven onder kusjes. En jou altijd op de eerste plaats zetten.

Hij bezorgt je geen diepe dalen

Een bad guy geeft je hoge pieken, waarop je denkt dat de wereld alleen nog maar uit jou en hem bestaat. Een bad guy kan je in extase brengen, hij kan je laten voelen of je zweeft. Hij kan er voor zorgen dat je niet meer wilt eten, niet meer kunt slapen en je niet meer kunt concentreren.

Maar een foute man bezorgt je ook diepe dalen. Als hij ineens van de aardbodem is verdwenen. Als blijkt dat hij alleen aan zichzelf denkt en jouw geluk hem niet kan schelen.

Een man die echt om je geeft zal je niet zulke diepe dalen geven. Hij zal zorgen dat je altijd blij bent. Hij zal jou je altijd speciaal laten voelen, niet alleen als het hem uitkomt.

Hij zal de liefde met je bedrijven

Tuurlijk, soms wil je iemand die je tegen de muur zet. Soms heb je behoefte aan een ruige nacht. Maar wie zegt dat alleen foute mannen je de heftigste nachten kunnen geven?

Bovendien zal een good guy altijd voor jou genot gaan. Hij zal niet stoppen voordat jij je hoogtepunt hebt bereikt. Hij zal de liefde met je bedrijven. En ja, seks mét liefde is gewoon veel fijner dan seks om de seks seks.

Je kunt hem blind vertrouwen

In een goede relatie laat je elkaar ook vrij. Je bent niet vierentwintig-zeven samen. Jij hebt je momenten met je vriendinnen en hij gaat wel eens de hort op met de mannen.

Toch hoef je je nooit zorgen te maken, als hij een echte good guy is. Want je weet dat hij altijd voor jou zal gaan, nooit je vertrouwen zal beschamen en je nooit in de steek zal laten. Wat hij ook doet, waar hij ook is, hoe ver weg hij ook is. En om dat te weten, dat is een heerlijk gevoel.

Hij zal nooit zomaar dagen ‘verdwijnen’

Je hoeft je nooit af te vragen waar hij uithangt of waarom hij al dagen niets van zich heeft laten horen. Hij verdwijnt namelijk nooit zomaar dagen. Hij zal nooit een hele tijd niets van zich laten horen, om vervolgens weer terug te keren als hij zin heeft in jou, als het hém uitkomt. Hij is namelijk een good guy en geen player.

Hij maakt een beter persoon van jou

Hij haalt het beste in je naar boven. Sinds je hem kent, ben je niet alleen tevredener met je leven, je bent tevredener met jezelf. Want je bent ook een veel gelukkiger, liever, beter mens geworden. En dat allemaal dankzij hem.

Heb jij een good guy in je leven? Laat hem dan never nooit meer gaan.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Dit zijn foute mannen waaraan je verslaafd raakt, maar waar je beter ver vandaan kunt blijven

Reageer op artikel:
Dit is waarom daten met een good guy het allerbeste ter wereld is
Sluiten