Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 2 dec 2018

Dit is waarom de allerleukste meisjes single zijn tijdens de feestdagen

De feestdagen komen eraan. De leukste tijd van het jaar volgens velen. Maar als je single bent kan het nog wel eens zo zijn dat je je behoorlijk eenzaam voelt. Overal om je heen zie je mensen cadeaus kopen voor hun geliefde, hoor je de plannen over diners bij de schoonfamilie en willen sommige vriendinnen niet eens een goed feestje pakken met Oud & Nieuw. Maar guess what, single zijn tijdens de feestdagen toont alleen maar aan dat jij leuk bent, ontzettend leuk zelfs.

Single zijn tijdens de feestdagen zegt iets fantastisch over je

Vanaf nu mag je nooit meer treuren over je single bestaan. Helemaal niet tijdens de feestdagen. Wij leggen je precies uit waarom. Want één ding is zeker, alleen de allerleukste meisjes zijn single tijdens de feestdagen.

Je hebt de meest fantastische karakter- en uiterlijke eigenschappen die er maar te bedenken zijn

Qua uiterlijk zijn single vrouwen bloedmooi en aantrekkelijk. Mannen durven vaak niet op je af te stappen omdat ze bijna bang zijn van je mooie koppie en aan aandacht heb je geen gebrek. Je bent niet snel onder de indruk en daardoor is het voor een man des te interessanter als je dat wél bent.

Daarnaast weet je als single vrouw als geen ander wat je wil. Je gaat niet zomaar met de eerste beste aan de haal. Je doet waar je zelf zin in hebt want je kiest je eigen pad. Je bent zelfstandig en onafhankelijk en hebt geen man nodig. Gooi al deze eigenschappen op één hoop en er is maar één conclusie; jij bent de ideale vrouw. Voor jezelf, maar ook zeker voor hem. Wie die hem dan ook is en wanneer hij dan ook komt.

Jij gaat voor écht goede relatie in het volgende jaar of het jaar daarop of zelfs het jaar daarop

Laten we wel wezen, uiteindelijk eindig je met een prachtvent aan je arm. Alleen wanneer dat komt is nog een groot vraagteken waar jij je eigenlijk niet mee bezig houdt. Hoe langer jij single blijft, des te beter je volgende relatie wordt. Waarom? Omdat je niet alleen de tijd neemt om te bedenken wat je echt wil in een man, maar ook omdat je dan hebt geleerd om alleen te zijn. En als jij gelukkig bent met jezelf, kun je dat delen met een ander.

Je bent dichterbij je eigen ‘ik’ gekomen dan ooit tevoren. Alle dingen die je in het verleden hebt meegemaakt vormen jou tot de persoon die je nu bent. Je eigen wonden likken is beter dan je wonden laten likken. Dat levert namelijk altijd problemen op. En daarom zijn single vrouwen die single dúrven te zijn, de vrouwen die de allerleuksten zijn.

Je hebt een geweldig sociaal leven

Vrouwen met een groot sociaal leven zijn reuze aantrekkelijk. Het zijn namelijk vrouwen die bouwen op de mensen die ze om zich heen hebben. Vrouwen die tijd, moeite en liefde investeren in de mensen die zij hebben uitgekozen om aan hun zijde te staan. Een groot sociaal netwerk zegt wat over je karakter en over hoe fijn jij als persoon bent, dat al die vrienden al jaren bij je zijn.

Natuurlijk raak je wel eens iemand kwijt doordat jullie paden scheiden, of er dingen zijn gebeurd die niet meer terug te draaien zijn. Maar de mensen om jou heen zijn een reflectie van je eigen karakter. Een fabulous karakter.

Ben je alleen deze feestdagen? Doe een dansje. Of je dat nou met vrienden doet of met familie, ze zijn allemaal enorm gelukkig dat jij in hun buurt bent. Want wat ben jij leuk.

Reageer op artikel:
Dit is waarom de allerleukste meisjes single zijn tijdens de feestdagen
Sluiten