Dit is waarom de meest f*cked up mannen je de beste nachten bezorgen

Yasmine Esser 5 feb 2016 Love

Hij is misschien geen man voor de lange termijn. Want: niet echt betrouwbaar, totaal onvoorspelbaar en altijd heeft hij één of ander probleem. Maar leuk voor even is hij wel. Alleen al omdat hij als fucked up persoon zo fantastisch goed is in, ja, je raadt het al.

Seks is een therapie

Over zijn gevoelens praten doet hij niet. Je vraagt je geregeld af wat er toch in zijn knappe kop met strakke kaaklijn omgaat. Maar als hij zijn kleren uittrekt, heeft hij een uitlaadklep. Seks is zijn manier van verwerken wat er in zijn leven gebeurt.

Hij neemt het initiatief

Door je op onverwachte momenten eens stevig beet te pakken bijvoorbeeld. Niet alleen als jullie thuis zijn. O nee, hij sleurt je gerust mee naar een stille ruimte als jullie op een feestje zijn. Of hij lokt je mee naar een afgelegen plekje. En als je te veel geluid dreigt te maken, weet hij precies hoe hij je adem kan benemen.

Hij kent weinig grenzen

Niets is eigenlijk te gek voor hem. Zolang jij het lekker vindt, wil hij met alles experimenteren. Met álles.

Hij doet erg hard zijn best om jou te plezieren

Hij lijkt misschien een stoere dude, maar hij heeft ook zijn onzekerheden. Daarom hecht hij veel waarde aan jouw mening. En ook aan jouw mening over zijn bedprestaties. Hij wil graag dat jij geniet, dat jij het lekker vindt, dat jij kronkelt van verlangen. En jij kunt daar alleen maar ‘ja, ja, ja’ op zeggen.

LEES OOK: Dit is waarom mannen he-le-maal wild worden van vrouwen die een beetje gek zijn

Reageer op artikel:
Dit is waarom de meest f*cked up mannen je de beste nachten bezorgen
Sluiten