Dít is waarom een beetje aankomen met je grote liefde helemaal niet zo erg is

Omani McDaniels 15 jun 2016 Love

Als je single bent wil je zo fit mogelijk zijn, om zo goed mogelijk in de markt te liggen bij potentiële liefdeskandidaten. Maar als je in een relatie zit, ben je daar niet meer zo mee bezig. Je richt je meer op de tijd die je met elkaar doorbrengt en de heerlijke dingen van het leven, waar je samen van kunt genieten. Soms hoort eten daar ook bij. Dít is waarom het helemaal niet uitmaakt, als je een beetje bent aangekomen als je in 'the love bubble' zit.

Liefde gaat door de maag

Bikiniseizoen is al lichtelijk begonnen en iedereen is massaal aan het sporten en cleanses aan het volgen, om zo fit mogelijk te worden. Het is tenslotte de tijd van het jaar, dat iedereen minder kleding draagt.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat jij en je liefje opeens geen zin meer hebben om lekker uit eten te gaan en elkaar ontbijtjes op bed te geven. Samen genieten van eten, is juist iets wat koppeltjes veel doen. En je hoeft je echt niet slecht te voelen, dat jij en je lover af en toe genieten van decadent uiteten gaan. Of zelf op de bank hangen en samen een pizza wegwerken. Dat is toch wat liefde is.

Meer om van te houden

Een beetje aankomen met je partner lijkt in eerste instantie vreselijk, maar dat hoeft het helemaal niet. Je borsten en billen groeien en je krijgt wat meer vormen. En mannen vinden vormen helemaal niet vervelend, ze vinden vormen juist mooi. Je bent ook lekker zacht om tegenaan te liggen. En een klein buikje bij hem, maakt hem ook niet minder geweldig.

Je bent niet op jacht

De grootste reden dat mensen zo hard gaan trainen, om er zomer ready uit te zien, is om indruk te maken op potentiële liefdeskandidaten. Ze weten dat er genoeg keuze rond loopt en dat er wellicht gestreden moet worden om de allerknapste man in de kroeg. Maar dat probleem heb jij niet, want jij hebt de leukste man in de kroeg allang aan de haak geslagen.

Jullie doen het samen

Het is niet alsof één van jullie een maatje groter werd en de ander een skinny minnie bleef. Jullie zijn gewoon gelukkig en aan het genieten van het leven, zonder je druk te maken. Dat is niet alleen gezond, maar ook gewoon heel fijn. Jullie weten dondersgoed dat het niet uitmaakt welke maat je hebt, zolang je gelukkig, gezond en aan het genieten bent. Ens tja.. soms hoort daar gewoon pizza bij.

LEES OOK: Dit is waarom Netflix voor een betere relatie zorgt volgens onderzoek
netflix-relatie-770x462 (1)

Reageer op artikel:
Dít is waarom een beetje aankomen met je grote liefde helemaal niet zo erg is
Sluiten