Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 25 jun 2017

Dit is waarom er zoveel bloedmooie, getalenteerde vrouwen single zijn

Waarom zijn er zoveel single vrouwen, die zo fantastisch zijn? Hoe komt het dat zoveel intelligente, opgeleide, beeldschone, gevatte, liefdevolle vrouwen single zijn? Nou, hierom:

1. Sterke vrouwen zijn intimiderend

Je bent intelligent, hebt je zaakjes op orde en weet wie je bent. Dit zorgt ervoor dat je sterk in je schoenen staat en je je niet ondergeschikt voelt aan een man. Veel mannen zijn daar jammer genoeg door geïntimideerd.

2. Veel mannen zijn luier geworden

Er was ooit een tijd dat mannen je het hof maakten. Maar helaas, de meeste mannen doen dat allang niet meer. Veel mannen bieden je niet eens meer een drankje aan, mits ze het idee hebben dat je misschien met hen naar bed gaat.

3. Je hebt geen man nodig

Vandaag de dag ben je niet meer afhankelijk van een man (girl power) en kun je alles zelf. Je doet ook daadwerkelijk alles zelf, waardoor een man een toevoeging aan je leven is geworden, in plaats van dat hij een benodigdheid is.

4. Je hebt (terecht) hoge standaarden

Je mag best wat eisen als vrouw. Je weet wat je zelf te bieden hebt en mag op z’n minst eisen dat de man in jouw leven jou hetzelfde kan bieden als jij hem.

5. Je bent niet constant op zoek naar een man

Je bent natuurlijk wel bezig met de liefde, maar je bent niet constant aan het wachten tot een prins op het witte paard je komt redden. Je hoeft helemaal niet gered te worden. Je wilt vooral gewoon iemand die eerlijk en oprecht is en je vindt het niet erg om gewoon je leven te leiden tot je hem ontmoet.

6. Je bent realistisch

Je loopt niet met oogkleppen op. Je weet dat er veel mannen zijn die iets zeggen, maar intussen iets anders doen. We leven in het Tinder tijdperk, waarbij het minder om liefde draait en meer om seks. Je bent iets voorzichtiger met je hart, omdat je weet dat sommige mannen maar op één ding uit zijn.

7. Je weet wat je waard bent

Je zit niet te wachten op iemand die jou niet verdient. Doordat je single bent, leer je jezelf kennen op een manier die mensen in relaties minder snel doen. Je hebt meer tijd om te reflecteren als je alleen bent en je te bedenken wie je bent en wat je wilt uit een relatie.

Kijk hier ook even naar, single godin die je bent: Hype onder singles: een verlovingsring waarmee je trouw aan jezelf belooft

Reageer op artikel:
Dit is waarom er zoveel bloedmooie, getalenteerde vrouwen single zijn
Sluiten