Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 5 mei 2016

Dit is waarom feestjes overdag het aller-allerleukst zijn

Whoehoe, de zon schijnt, iedereen is vrij en het is time to party. Feestjes, festivals en borrels overdag zijn eigenlijk veel leuker dan uitgaan tot diep in de nacht. En dit is waarom:

Je bent buiten

En als je geluk hebt in de zon. Een prima temperatuurtje maakt de hele dag al fantastisch. Dan heb verder niet zoveel meer nodig. Zelfs als de muziek mwah blijkt te zijn, kan je dag niet stuk. Want je hebt je vriendinnen, je wordt bruin, het is lekker warm, wat wil een mens nog meer?

Je hebt de ideale Instagram omstandigheden

De hele dag buiten zijn betekent niet alleen dat je kunt werken aan je kleurtje en je tekort aan vitamine D, het betekent ook: goede belichting voor je partypics. Niet dat je het daarvoor doet, maar het is toch mooi meegenomen voor je Instagramaccount. Je kunt nog wekenlang verwijzen naar deze fantastische dag. #throwback

Je bent de volgende dag fitter

Want je gaat eigenlijk best op tijd naar bed. Je hebt geen slaaptekort en ook heeft je lichaam voldoende tijd om alle alcohol af te breken. De volgende dag sta je daarom niet op met een trillerig gevoel, maar eigenlijk best wel fit en monter. Je kunt doen wat je wilt, zonder constant rekening te houden met een zwakke maag. Ha!

Je hebt eindelijk een goede reden om overdag te drinken

Oké, niet dat de wijntjes en cocktails er normaal niet goed ingaan voor de klok vijf uur heeft geslagen, maar toch.

De sfeer is altijd goed

Iedereen is vrolijk, staat open voor nieuwe ontmoetingen en wil plezier maken. Geen ruzies in de rij voor de wc’s, maar geamuseerde gesprekken. Alles is gemoedelijk. Niemand is vandaag gestrest. Even geen deadlines, even geen e-mail, even geen stomme verplichtingen. Gewoon dansen en genieten.

LEES OOK: Dit zijn de fases waar je doorheen gaat als je niet meer weet wat je hebt gedaan in een dronken bui

Reageer op artikel:
Dit is waarom feestjes overdag het aller-allerleukst zijn
Sluiten