Love 7 apr 2016 Lotte Nijborg

Dit is waarom het hebben van een sarcastische girlfriend geweldig is

Sarcastische vrouwen hebben een scherpe tong en kunnen over alles, maar dan ook alles, grappen. Dat is ook waarom het daten met ze zo leuk maakt. Als je met een sarcastische vrouw kunt omgaan, dan kan je de leukste vriendin ever hebben. Hier komen zeven redenen waarom een sarcastische girlfriend tóp is.

1. Ze maakt grappen over alles

Een sarcastisch vriendin kan overal de humor van inzien. Ook om dingen waar je eigenlijk geen grappen over hoort te maken. Maar zij kan dit op zo’n sarcastische manier doen, waardoor het toch grappig blijft.

2. Ze kan ook tegen grappen

Ze is een lolbroek, dus als jij een grap maakt over haar dan kan ze daar gewoon tegen. Ook als het lijkt alsof ze boos is, ze is je dan gewoon aan het plagen.

3. Je krijgt leuke bijnamen

In plaats van ‘bae’ ,‘baby’ of ‘schatje’, krijg je genoeg andere belachelijke bijnamen te horen. En ook zinnen als ‘ga weg’ en ‘rot op’ klinken na een tijdje heel normaal.

4. Ze doet niet altijd klef

Ze vindt het stiekem heerlijk om met je te knuffelen, maar hangt in een café écht niet aan je arm. Een sarcastisch vriendin kan hier een goed balans in brengen.

Meer lezen? Lees de overige drie punten op Glamour.nl

Reageer op artikel:
Dit is waarom het hebben van een sarcastische girlfriend geweldig is
Sluiten