Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 mrt 2016

Dit is waarom het heerlijk is de eeuwige single te zijn

Ben jij een eeuwige single? Heb je nog nooit een serieuze relatie hebt gehad. Iemand waarmee je naar Studio Sport kijkt, naar Ikea gaat en wie je aan je ouders wilt voorstellen? Dat is helemaal niet erg. Het is juist héérlijk.

Jij hebt dingen gedaan die je écht wilde

Je bent op reis gegaan, je hebt gestudeerd in het buitenland. Je hebt niet alleen precies gedaan wat je zelf wilde doen, je wéét ook wat het is wat jij zelf wilde. Je hebt je door niemand laten beïnvloeden en zelf onderzocht wat je dromen en verlangens zijn. Je hebt jezelf leren kennen en toen het pad gevolgd dat jij zelf wilde volgen.

Je hebt wél date-ervaring

In tegenstelling tot je vriendinnen die al sinds de middelbare school met dezelfde man zijn. Wat – laten we eerlijk zijn – natuurlijk ook heel mooi is. Maar jij weet hoe je een gesprek op gang houdt, hoe je kunt flirten en bovendien weet jij precies wat je wel en niet leuk vindt aan een man. Daarnaast heb je ook best de beest uitgehangen en dat is een ervaring die je voor geen goud zou willen missen.

Je hebt voor elkaar wat je voor elkaar wilde hebben

Je hebt een huis, de baan die je voor ogen had. Misschien heb je zelfs al een aantal keer promotie gemaakt. In plaats van op allerlei relatiesores, heb jij namelijk gefocust op wat je wilde in het leven. En dat heb je gewoon voor elkaar gekregen. Ha!

Je eerste liefde is je echte liefde

Dat zou zomaar kunnen. Waar andere mensen relatie na relatie hebben, kan het prima dat jij in één keer de juiste man aan de haak slaat. Iemand waar jij eindelijk je hart aan wilt verliezen. Iemand waarbij je je helemaal jezelf voelt. Iemand die jou mooi, leuk, slim en grappig vindt, precies zoals je bent. Voor die man ga jij en voor niemand minder.

LEES OOK: Oeps: dit is waarom we bezette mannen écht aantrekkelijker vinden

Reageer op artikel:
Dit is waarom het heerlijk is de eeuwige single te zijn
Sluiten