Dít is waarom het zo heerlijk is een beste vriend te hebben

Omani McDaniels 26 jun 2016 Life

Een beste vriend hebben is geweldig. Je kunt helemaal jezelf bij hem zijn en hij is zo loyaal als maar kan. Ieder meisje kan wel een beste vriend gebruiken. Dit zijn een aantal redenen waarom het hebben van een beste vriend zó heerlijk is.

1. Je hebt altijd iemand bij de hand die een mannelijk perspectief kan geven

Als je mannendrama hebt, heb je altijd iemand die je goed advies kan geven. Hij zal het niet mooier maken dan het is. Ook omdat hij het beste met je voor heeft en jou niet wil zien met een of andere eikel.

2. Je kunt de innerlijke Tom boy vrijlaten

Ongegeneerd vies doen met je beste maatje is zó leuk. Met wie anders kun je keihard boeren, stoeien, veel te vieze grappen maken, rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan?

3. Je hebt altijd een sterke man aan je kant

Hallo, persoonlijke bodyguard. Super handig zo’n grote vent, die niet van je zijde wijkt. Al helemaal als je een grote mond hebt, want dan kun je je achter hem verstoppen.

4. Hij is eerlijk tegen je

Hij heeft namelijk geen enkele reden om tegen je te liegen. Hij probeert je niet te versieren of indruk op je te maken, daarom kun je erop rekenen dat hij helemaal eerlijk tegen je is. Soms is hij zelfs zo eerlijk, dat je liever hebt dat hij af en toe nog kleine leugentjes om bestwil vertelt.

5. Je kunt hem schaamteloos op zijn zenuwen werken

Zoals bij familie. Heerlijke, geweldige, lieve, irritante, zelf gekozen familie.

6. Je ouders vinden hem geweldig

En wensen waarschijnlijk dat jullie een stelletje worden. En omdat je het al zó vaak gehoord hebt, ga je er niet eens meer serieus op in. ‘Ja mam’

7. Je schaamt je nooit in zijn buurt

Joh, indruk maken doe je lekker bij mannen waar je een oogje op hebt. Hij komt bij je thuis als je een ongelooflijke rotzooi hebt, de meest afschuwelijke outfit draagt, geen make-up op hebt en humeurig bent. Platonische liefde op z’n best.

8. Je kunt hem dertig keer achter elkaar bellen

En voicemails achterlaten met: ‘NEEM OP’. Jullie kunnen ook elk moment van de dag bij elkaar zijn. En als jullie eindelijk een keer van elkaar weggaan, dan zijn jullie wel aan het appen over nog meer onzin.

9. Hij houdt oprecht van je

En jij ook van hem.

LEES OOK: Trek de fles wijn maar open: dit is waarom alcohol je vriendschap hechter maakt
IMG_8476-770x462

Reageer op artikel:
Dít is waarom het zo heerlijk is een beste vriend te hebben
Sluiten