Dit is waarom ieder meisje een mannelijke beste vriend nodig heeft in haar leven

Je bent dolblij met alle geweldige meiden om je heen, maar ook ontzettend trots op je mannelijke vriend(en). Hoe fijn zo’n meidengroepje ook is, de nuchtere blik van een jongen is soms heerlijk verfrissend. Iedere meid heeft een beste vriend nodig en dit is waarom.

Vaak wordt gezegd dat vriendschap tussen een man en een vrouw lastig is, maar niets is minder waar. Het hebben van een mannelijke beste vriend is (in de meeste gevallen) een stuk relaxter dan kibbelen met de meiden.

Waarom ieder meisje een mannelijke beste vriend nodig heeft

Je zou niet weten wat je zonder deze heerlijke vent zou moeten.

1. Hij is ontzettend beschermend

Bij gebrek aan een beschermende vriend, heb jij altijd nog je beschermende beste vriend. In zijn buurt voel jij je altijd veilig, want je weet dat hij je helpt. No matter what. 

2. Hij geeft je de nuchtere mannenmening die je soms nodig hebt

Tja, wij meiden laten de gemoederen weleens hoog oplopen en strooien graag zout op elke slak. Jouw beste vriend daarentegen zegt altijd precies waar het op staat. Niets meer en niets minder. Meestal is dit exact wat je nodig hebt op zo’n moment.

3. Geen drama

Jaloezie kent hij niet en dat is top. En mochten jullie toch eens mot hebben, dan lost hij dat binnen een paar minuten weer op. Wat zijn mannen soms toch heerlijk simpel.

4. Je maakt gemakkelijk plannen met hem

Hij geeft altijd duidelijk aan wanneer hij kan afspreken en wanneer niet. Met hem heb je geen last van berichtjes als “Ik moet even kijken of…” en “Mag je nog laten weten wanneer…?”.

5. Het geweldige advies

Hij weet hoe mannen denken. Als jij problemen hebt met je vriendje, dan licht hij de mannelijke kijk op het verhaal toe. Hoe vaak deze jongen je relatie al heeft gered is niet op een hand te tellen.

6. Zijn humor

Met de meiden kan je ook lachen, maar de grappen die hij soms maakt zijn hi-la-risch. Je ligt altijd in en duik en dat is precies waarom je zoveel van hem houdt.

Lees ook: 23 momenten waarop je weet dat je van huisgenoten naar best friends bent gegaan

Reageer op artikel:
Dit is waarom ieder meisje een mannelijke beste vriend nodig heeft in haar leven
Sluiten