Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 7 nov 2018

Dit is waarom je altijd leuke mannen tegenkomt wanneer je bezet bent

Oef, wat lopen er toch ineens knappe en leuke mannen rond. Ineens vallen ze allemaal op net nu jij een fantastische man aan de haak hebt geslagen. Kijken kijken en niet aanraken, want dat is nu verboden. Maar hoe kan het dat er ineens allemaal hotties om je heen zijn die je eerder niet zijn opgevallen? Is dit een grap?

Alles wat niet mag is een uitdaging

Yes, het is je gelukt. Je hebt een heerlijke vent gevonden met wie jij lief en leed wilt delen. Maar dit betekent een einde aan je nachtelijke escapades. En jij bent een ondeugd, want dingen doen die niet mogen is één van je hobby’s en het voelt gewoon lekker.

Zo voelt het misschien ook wel als een uitdaging om als bezette vrouw eens even te checken hoe je in de markt ligt. Alles wat niet mag is gewoon enorm spannend. Daarom vraag je misschien ietsje meer om aandacht dan normaal gesproken, maar dat heeft een grens natuurlijk.

Je ziet alleen positieve kanten van andere mannen

Je houdt enorm veel van je liefde, maar op den duur gaan zijn mindere kanten ook opvallen. Natuurlijk neem je hem zoals hij is en ben jij ook niet altijd moeders liefste, irriteren kun je je soms wel. En dat maakt dat de positieve kanten van andere mannen misschien meer opvallen voor jou.

Goh, hij peutert niet in zijn neus en óh wat is hij zorgzaam. Maar hoe goed ken je andere mannen nu eigenlijk? Zij zullen ook hun negatieve puntjes wel hebben wanneer je ze echt goed leert kennen. En dan besef je je dat je het zo slecht nog niet hebt met je eigen manlief.

Als single ben je kritischer

Tja, geef toe. Niet iedereen kan zomaar jouw Mr. Forever worden. Je stelt hoge eisen en dat is logisch, want je wilt niet de eerste de beste. Door die hoge eisen zie je ‘hem’ niet meteen staan. Maar zodra je je schatje gevonden hebt, denk je niet echt meer na of andere mannen boyfriend material zijn.

Een leuk uiterlijk valt je dan al meteen op, terwijl je eigenlijk niet echt meer nadenkt over het innerlijk van de man in kwestie. Ineens vind je iedereen wel heel leuk terwijl je diep van binnen weet dat er maar één echte Mr. Forever is, ondanks kleine meningsverschilletjes en ruzietjes.

Je straalt geluk uit en daarom komen mannen op je af

Jij hebt het goed voor elkaar met zo’n leuke kerel aan je zij. Je voelt je zelfverzekerd, geliefd en de mooiste vrouw ter wereld. Dat blijft niet onopgemerkt, ook niet bij het andere geslacht. Het is nu eenmaal bekend dat mannen zelfverzekerde vrouwen errúg sexy vinden.

Als jij met je big smile en confidence als Beyoncé staat de dansen in de club dan val je op en ben je een magneet voor andere mannen. Ze zullen sneller op je af stappen. Uiteraard zullen daar ook een paar pareltjes tussen zitten die jou nog nooit eerder zijn opgevallen.

Misschien is het ook gewoon een vloek dat we mannen pas zien staan als we bezet zijn. Cupido blijft ons uitdagen. En dat maakt het leven toch een stukje spannender.

Lees ook: Stop met geobsedeerd zijn door een man die niet om jou geeft
geobsedeerd man niet geeft

Reageer op artikel:
Dit is waarom je altijd leuke mannen tegenkomt wanneer je bezet bent
Sluiten