Dit is waarom je beter je conditioner vóór het wassen kunt gebruiken

Wat zouden we zonder onze conditioner moeten? We weten het eigenlijk niet. Voor eeuwig door het leven met oncontroleerbare, doffe lokken of pluizende klitten. Dus, om jullie een nog betere band te laten ontwikkelen met jullie conditioner (indien mogelijk), hierbij de gouden tip voor nóg beter resultaat: condition je haar vóór het wassen:

Door de haren vóór het wassen te conditionen, hydrateer je je haar nog veel meer dan wanneer je dit na het wassen zou doen. Het enige wat je hoeft te doen is je haren een beetje vochtig te maken zodat je haren als het ware ‘open’ gaan staan. Breng de conditioner aan en laat het product als het even kan 30 minuten intrekken. Mogelijk tijdverdrijf is ondertussen het Netflixaccount van je huisgenoot/ boyfriend misbruiken.

Het leuke aan deze truc is dat het je haar niet alleen extra hydrateert, maar het ook nog eens extra bouncy en glanzend maakt. Ook verzwaart het het haar minder erg dan wanneer je het na het wassen toepast, dus ook een prettige tip voor de dames met dun haar.

Pas de behandeling twee keer per week toe en zie de conditie van je haar verbeteren met de week.

Reageer op artikel:
Dit is waarom je beter je conditioner vóór het wassen kunt gebruiken
Sluiten