Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 17 dec 2016

Dit is waarom je liefste vriendinnengroep veel leuker is dan een lover tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen kun je je als single misschien een beetje eenzaam voelen. Maar als je goed nadenkt weet jij ook wel dat dat bullshit is. Want een vriendinnengroep hebben met Kerstmis is eigenlijk veel leuker dan een lover. En hoe fijn is het als je de feestdagen gewoon met je allerliefste besties kunt doorbrengen?

Je hoeft niet verplicht met één persoon te zijn

Als je een lover hebt dan spreekt het al gauw voor zich dat je de feestdagen bij hem bent. Maar, als je single bent is niets leuker dan de feestdagen met je vrienden door te brengen. Een gezellige groep bij elkaar en praten over alles wat jullie het afgelopen jaar hebben meegemaakt. Dat wordt lachen, gieren, brullen. En heel veel wijn.

Schoonfamilie

Een leuke bijkomstigheid: je hoeft ook niet verplicht naar zijn familie. Misschien heb je daar wel helemaal geen zin in. Dan is de feestdagen met je vrienden doorbrengen extra leuk. Dat voelt toch al minder een verplichting dan de hele tijd kletsen met die ene saaie oom van je vriend. Kerst is het leukst met jouw vriendengroep.

Meer cadeautjes

Als je kerst met je vrienden viert dan is het leuk om elkaar te verrassen. En dat betekent cadeautjes. En niet eentje, maar meerdere.

Je bent nog jong

Je wilt Tweede Kerstdag gewoon uit, feesten en drinken met je besties. Voor die vriendjes/familie verplichting tijdens kerst voel jij je nog veel te jong, dat komt later wel. Hoe heerlijk is het om lekker te eigen plan te trekken?

Friends are forever

Vergeet niet dat je vrienden ook heel belangrijke personen zijn in je leven. Dat voelt ook als familie en zij mogen daarom tijdens deze speciale feestdagen niet vergeten worden. Een lover kan tijdelijk zijn maar vrienden zijn voor altijd.

Lees ook: De 9 dingen die wij vrouwen écht met Kerstmis willen

Reageer op artikel:
Dit is waarom je liefste vriendinnengroep veel leuker is dan een lover tijdens de feestdagen
Sluiten