Love 28 jul 2016 Omani McDaniels

Dit is waarom je niet wilt blijven bij de man die alleen goed op papier is

Nadat je met een bad guy bent geweest kom je soms op een punt dat je foute mannen afzweert en voor een good guy wilt gaan. Maar dat pakt niet altijd zo uit zoals je verwacht. Want hij is dan wel goed op papier, je voelt het niet. Dit is waarom die man niet per se goed voor je is.

Je hebt vast wel eens een man gehad die niet goed voor je was. Hij antwoordde alleen als hij er zelf zin in heeft, maakte alleen tijd voor je vrij als het hem uitkwam en toch was je weg van hem. Hij maakte iets in je los dat je zelfs in je tenen on voelen.

Het werkte uiteraard niet, vervolgens beloofde je aan jezelf dat je alleen maar voor aardige mannen zou gaan in het vervolg. Opeens schonk je aandacht aan de mannen waar je normaal geen aandacht voor had.

En nu is er een man. Hij is lief, neemt je mee uit, betaalt voor alles en behandelt je met respect.

Hij doet wat hij zegt dat hij gaat doen, is aardig tegen je vriendinnen en geeft je alle aandacht die je altijd van je foute man wilde. Hij laat zien dat hij je wil. En toch wil je hem niet zoals je je ex wilde. Hij is zó beschikbaar dat je zelf begint terug te trekken.

Op papier is hij geweldig

Je hoeft nooit op een berichtje te wachten, je bent niet bang dat hij misschien met een ander is. Hij is oprecht aardig en toch mist er iets. Er is geen vuur, geen passie. Hij is gewoon aardig. Gewoon. Aardig. Hij is in principe wat je wilt, tenminste op papier.

Op papier is hij geweldig. Op papier is hij precies degene die je wilt. Degene die je wilt willen. Maar meer dan dat is het ook niet. Er is geen vonk, overweldigende aantrekkingskracht. En uiteindelijk zul je ook van deze man niet gelukkig worden.

Denk je dat je nu geen opties overhoudt? Niets is minder waar. Er bestaan namelijk mannen die je tintelingen over je hele lijf kunnen geven en je ook goed behandelen. Mannen die galant zijn als jullie buiten zijn, maar zijn innerlijke beest loslaat als jullie in bed liggen.

Ga niet voor minder dan vuurwerk én blijdschap

Het heeft evenmin zin om met de man te gaan die goed op papier is, als met de foute man. Beiden zullen je niet gelukkig maken. De éen zal je hart breken en de ander zal nooit in de buurt van je hart komen.

Ga voor optie drie. Mannen zoals hij zijn schaars, maar bestaan zeer zeker. Hij is misschien zelfs iemand die normaliter minder galant is, maar bij jou een echte heer, omdat hij zoveel van je houdt. Heb geduld en ga niet voor minder dan vuurwerk én blijdschap. Je hoeft namelijk niet te kiezen.

Deze wil je zeker even zien: Waarom we nooit vallen op die aardige, gevoelige nice guy
nice-guy-1-770x462

Reageer op artikel:
Dit is waarom je niet wilt blijven bij de man die alleen goed op papier is
Sluiten