Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 8 feb 2019

Dit is waarom juist de knapste meisjes single zijn met Valentijnsdag

Je voelt je toch een beetje zielig als je op 14 februari alleen thuis zit en Bridget Jones’ Diary zit te kijken met chocolade en wijn. Zonder boeket rozen en zonder een berg anonieme liefdesbetuigingen. Maar stop met je verdrietig te voelen en stop met zelfmedelijden, want het zijn júíst de allerknappe vrouwen die op Valentijnsdag vrijgezel zijn.

Op Valentijnsdag staat veel druk

Mannen beginnen liever met je te daten ná de zogenaamd meeste romantische dag van het jaar. Valentijnsdag is namelijk best een moment waar veel pressure op staat. Het móét allemaal super romantisch zijn. En stel je voor dat ze het verpesten. Valentijnsdag is een dag waarop mannen risico lopen en eerlijk gezegd hebben ze daar helemaal geen zin in.

Mannen voelen zich geïntimideerd

Door je knappe koppie. We snappen het wel. Op die onwijs knappe man afstappen, kunnen wij ook best spannend vinden. Want ben je wel leuk genoeg en heeft hij niet een veel knappere vrouw op het oog? Zo denken mannen stiekem ook.

En ook omdat jij precies weet wat je wilt. Je weet welke mannen je aantrekkelijk vindt, welke mannen je meer voor voelt, welke mannen jouw knieën laten knikken. En je neemt geen genoegen met minder. Jij gaat niet zomaar met de eerste de beste mee naar huis. Mannen worden daar toch een tikkeltje onzeker van. Ze lijken misschien stoer en zelfverzekerd, maar achter die façade gaat soms een hoop getwijfel schuil.

Mannen denken dat je al bezet bent

De knapste meisjes kunnen toch geen single zijn? En zonder het te vragen nemen ze aan dat je al láng een lover hebt.

Mannen willen je niet als tussendoortje

Ze willen je als de hoofdmaaltijd. Ze willen het beste voor het laatst bewaren, want settelen, daar zijn ze nog niet per se aan toe. Daarom stappen ze niet op je af, daarom laten ze je nog even wachten. Want ze willen je wel, maar ze willen niet dat het met jou betekenisloos is. Ze willen je geen pijn doen en ze willen je niet gebruiken. Dan scoren ze wel een minder knappe chick.

LEES OOK: Waarom het belangrijk is dat je eerst over iemand heen bent voor je een nieuwe relatie begint

Reageer op artikel:
Dit is waarom juist de knapste meisjes single zijn met Valentijnsdag
Sluiten