Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 8 augustus 2017

Dit is waarom kattenmensen slimmer, onafhankelijker en meer open minded zijn

Hondenmensen mogen dan extravert, outgoing, loyaal en echte teamplayers zijn, als kattenmens heb je het veel beter voor elkaar. Hou je meer van katten dan van honden, dan ben jij fantástisch.

Je bent intelligenter

Dat blijkt uit onderzoek van de Carroll University onder zeshonderd mensen. Hondenmensen mogen dan energieker en vrolijker zijn, uit de studie bleek ook dat catpeople een betere bovenkamer hebben. Kattenmensen zijn slimmer en weten meer over de wereld.

Je bent eigenzinnig

Katten zijn eigenwijze beestjes en so are you. Je volgt niet klakkeloos alle regels op. Je wilt weten waarom je iets op een bepaalde manier zou moeten doen, waarom de regel de regel is. Je laat je niet zomaar iets vertellen. En je gelooft ook niet alles wat mensen zeggen.

Je bent mysterieus

Het ene moment ben je een open boek, maar het volgende moment kun je juist dromerig voor je uit staren, zonder dat iemand weet wat er in je omgaat. Je bent moeilijk te doorgronden en blijft raadselachtig, hoe lang mensen je ook kennen. Mannen vinden het bloedaantrekkeijk dat je zo mysterieus bent, juist omdat het moeite kost om je te leren kennen. Ze vinden je fascinerend.

Je bent onafhankelijker

Je doet precies waar je zelf zin in hebt. Ook ben je gesteld op je eigen plekje, je territorium. Je leeft namelijk vaker alleen dan mensen die een hond bezitten, zo blijkt. Uit ander onderzoek blijkt dan weer dat je huis waarschijnlijk in een stad staat. Kattenmensen zijn namelijk echte stadsmensen, terwijl hondenmensen het heerlijk vinden om met hun viervoeter te banjeren over het platteland.

Je bent open minded

Kattenmensen staan meer open voor experimenten, voor nieuwe dingen dan hondenmensen. Er is niet snel iets te raar voor jou en je wilt altijd wel weer iets proberen. Van een nieuw restaurant of een apart gerecht, tot een spontane roadtrip of een nieuwe baan.

Je bent beter in bed

Juist omdat je zo openminded bent, wil je best experimenteren tussen de lakens. Altijd maar hetzelfde standje is er met jou niet bij. En ja, net als een kat kun je best eens onverwacht je nagels uitzetten…

LEES OOK: Vroeger stronteigenwijs? 6 redenen waarom je dan later heel succesvol wordt

Reageer op artikel:
Dit is waarom kattenmensen slimmer, onafhankelijker en meer open minded zijn
Sluiten