Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 mei 2018

Dit is waarom kieskeurige meisjes uiteindelijk de beste mannen aantrekken

'Ben je niet té kieskeurig?' Je kunt die vraag niet meer horen. En weet je wat: nee, je bent niet te kieskeurig. Je weet gewoon wat je wilt en dat is een man die jou gelukkig maakt. Bovendien, het zijn juist de kieskeurige vrouwen die de beste mannen aantrekken. Ha!

1. Jij tuint niet in de trucjes van bad guys

Zijn charmante gedrag. Hoe hij flirterig naar je lacht. Maar waar andere vrouwen vallen voor de boeverige pretlichtjes in zijn ogen, weet jij: dit geeft problemen.

Misschien is het ook ervaring, omdat je in het verleden al eens compleet week bent geworden op commando van een foute man. Misschien is het omdat je altijd al kieskeurig bent geweest. Maar één ding is zeker, je weet dat deze man niet aan je eisenlijstje voldoet en dat je met hem niet gelukkig wordt. Een bad guy betekent voor jou als kieskeurig meisje: wegwezen.

2. Door je kieskeurigheid blijft drama je bespaard

Als je iemand leuk vindt en hij aan je eisenlijstje voldoet, dan kan hij eigenlijk niet veel fout doen. Anders voldeed hij niet aan je wensen. Hij scoort hoog op je liefdesmeter. Daardoor heb je niet na een maand twijfels. Of hij het wel echt is. Of hij wel helemaal die man is waar je bij wilt blijven tot de dood je scheidt. Die twijfels en alle drama die daarbij komt kijken, blijven je bespaard, want je bent zeker van hem.

3. Je trekt mannen aan met smaak

Eerlijk, jij houdt van mannen met smaak. Je vindt het belangrijk dat hij niet alleen lief doch stoer is, maar ook dat hij er goed uit ziet en zijn zaakjes voor elkaar heeft. En mannen die in die categorie vallen, hebben zelf ook eisen. Die mannen gaan echt niet voor de eerste de beste chick. De mannen die eruit springen, willen ook iemand die aan hun eisen voldoet. Ja, ze komen niet voor niets bij jou terecht.

4. Jij gaat voor de man die jou begrijpt

Die je helpt als je hulp nodig hebt, die loyaal is, zegt dat je er mooi uit ziet, jou op de eerste plek zet en begrijpt wanneer ‘nee’ eigenlijk ‘ja’ is.

Als jij zegt ‘Ja, loop maar vast door’, bedoel je natúúrlijk dat je graag wilt dat hij even stil blijft staan. Jij trekt de mannen aan die weten wat je wilt, omdat ze je snappen óf omdat ze doorvragen. Want ze zijn echt, oprecht geïnteresseerd in je. Omdat ze je gewoon ontzettend lief vinden, ondanks je moodswings en je rare trekjes.

5. Je neemt geen genoegen met minder

In de liefde bestaat er eigenlijk niet zoiets als té kieskeurig zijn. Want je vindt iemand leuk, je bent verliefd, of je bent niet verliefd. Je bent kieskeurig, maar op de juiste manier. Want je eis is dat je hem leuk vindt, dat je je op je gemak voelt bij hem. Je wilt dat hij je aan het lachen maakt. En gelukkig. Dat is alles wat je wilt.

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie single relatie

Reageer op artikel:
Dit is waarom kieskeurige meisjes uiteindelijk de beste mannen aantrekken
Sluiten