Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 5 dec 2018

Dit is waarom mannen he-le-maal wild worden van vrouwen die een beetje gek zijn

Word je wel eens crazy chick of dramaqueen genoemd? Wees dan maar blij, want mannen vinden vrouwen met gekke trekjes juist woest aantrekkelijk.

Ze kunnen met je lachen

Je trekt gekke bekken op foto’s, houdt er van om hem te laten schrikken of plaatst precíés op het juiste moment een gevatte opmerking. Met jou is het gewoon heel hard schateren. Mannen vallen daar als een blok voor. En als hij een relatie wil, dan zeker met iemand die ook ruimte ziet voor een goede grap. Mensen die om elkaar lachen worden namelijk eerder verliefd op elkaar.

Het is bovendien nooit saai met jou. Je bent levenslustig, avontuurlijk en impulsief. Je bent altijd wel te porren om spontaan naar een feestje te gaan. Of je hebt zelf ineens een weekendje weg geboekt. Hij houdt er van dat het leven met jou nooit voortkabbelt. Het blijft spannend om met jou om te gaan. En het werkt verslavend. Hij wil altijd meer van je.

De seks is beter

Ja, toegegeven, je lust er wel pap van. En dan niet alleen in bed. De angst om ergens betrapt te kunnen worden, vind jij super opwindend. En je wilt hem alleen maar meer als je denkt aan hoe hij begerig zijn hand op je lippen drukt, zodat niemand jullie kan horen. Als jullie wel in bed liggen ben je altijd in om nieuwe dingen te proberen.

Jullie hebben ook verhitte discussies en daarna de allerbeste goedmaakseks. Tja, soms vindt hij je om onbegrijpelijke redenen een beetje hysterisch. Hoe bozer jij bent, hoe meer hij je het bed wil in sleuren. Na een ruzie hebben jullie de beste seks ooit: wild, ruw en teder tegelijk. Hij doet extra zijn best om je tot een hoogtepunt te brengen. Meerdere keren.

Mannen weten nooit of ze je hebben

Het ene moment ben je totally in love en fluister je lieve woordjes in zijn oor. Het volgende moment ben je compleet gebiologeerd door iets totaal anders. Soms schop je een scène midden op straat. Of je hebt uit het niets zin om even alleen te zijn. Hij weet daarom nooit zeker wat je nou écht van hem denkt. Soms ben je net een puzzel. Het maakt hem een tikje onzeker, want het enige wat hij wil is jouw held zijn. Hij wil je redden en zich belangrijk voelen. Hij is daarom nóg vastbeslotener je te veroveren.

LEES OOK: Geen seks op de eerste date: dit is reden waarom dat echt een sleutel tot succes is

Reageer op artikel:
Dit is waarom mannen he-le-maal wild worden van vrouwen die een beetje gek zijn
Sluiten