Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 21 apr 2017

Dit is waarom meisjes die gin-tonic drinken de allerleukste meisjes uit de kroeg zijn

Je maakt graag zelf gin-tonic's, maar ook als je uitgaat drink je het liefst je favoriete drankje. En dat maakt jou het allerleukste meisje in de kroeg. Jij ziet namelijk overal de lol van in, tilt niet te zwaar aan dingen en bent net zo verfrissend als de gin-tonic in je hand.

Je hebt humor

Je bent elegant, verfijnd, hebt klasse en je bent scherpzinnig. Je bent verfrissend, maar kunt ook pittig uit de hoek komen. Soms een tikje bitter, als in: sarcastische humor. Maar juist daarom valt er met jou onwijs te lachen.

Je weet wat er in de wereld gebeurt

Je vindt het heerlijk om in het weekend uitgebreid te ontbijten met de krant. Ook kijk je graag actualiteitenprogramma’s en documentaires. Tuurlijk, je geniet ook van alle foute talentenjachten en van zoetsappige films, maar je vindt het ook belangrijk om te weten wat er in de wereld speelt.

Gin tonics drinken

Je vindt het dan ook helemaal niet erg om in de kroeg een serieus gesprek te voeren met iemand. Of het nou gaat over de situatie in Syrië of over iemands relatieproblemen. Jij bent een luisterend oor.

Jouw lievelingsdrankje is het perfecte drankje voor een date

Het is klassiek, elegant en je krijgt er geen enorme alcoholwalm van. Maar stiekem wordt je net zo tipsy als van een mierzoete cocktail en dat is toch ook wel lekker.

Je bent een beetje een stout meisje

Je lijkt misschien heel keurig en beschaafd, maar in jou schuilt een donkere kant. Een kant die dingen doet die mensen nooit van je zouden verwachten. Een kant die het heerlijk vindt als een man in bed aan je haren trekt en je stevig aanpakt. Een kant die alles uit het leven wil halen. In jou schuilt een stout meisje. En met een gin-tonic achter de kiezen, kan die kant zo maar eens naar buiten komen…

LEES OOK: 8 tekenen dat jij en je beste vriendin soms net een klef stelletje zijn

Reageer op artikel:
Dit is waarom meisjes die gin-tonic drinken de allerleukste meisjes uit de kroeg zijn
Sluiten