Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 18/08/2017

Dít is waarom op vakantie gaan met je lover het leukste is wat er is

Op vakantie gaan met je lover kan een goede test voor jullie relatie zijn. Het kan verschrikkelijk slecht gaan, maar het kan ook de leukste vakantie ooit worden. Hier zijn wat redenen waarom met je lover op vakantie gaan het allerleukste kan zijn wat er is.

Alles is extra romantisch

Samen een nieuwe plek ontdekken is als één lange date. Wandelen langs het strand, lekkere restaurantjes ontdekken, zonsondergangen bekijken, alles is fijner met je lover naast je. De vlinders lijken nooit meer weg te gaan, zo leuk heb je het met elkaar. Je mag ongeremd verliefd doen met elkaar en dat is zó leuk.

Zelfs niets doen is heerlijk

Of je nou op het strand ligt te zonnen of in je hotelkamer ligt uit te slapen, je geniet. Je mag eindelijk even helemaal ontspannen en alleen maar dingen doen die je leuk vindt. En dan is het des te leuker als je je lover bij je hebt om die oase van rust te ervaren.

Je hebt veel seks

Op vakantie kun je allee stress laten gaan en kun je al je aandacht op je man vestigen. Alle hoofdzorgen van real life kun je even wegleggen. Perfect moment om even uitgebreid aan je man te zitten, keer op keer op keer. En genieten en aan elkaar zitten zijn toch synoniemen?

Je bent in een goede stemming

Op vakantie ben je (als het goed is) in een goede bui. Niks moet en dat is heerlijk én goed voor je relatie. Happy wife happy life. Je wilt genieten en je kunt dat met hem delen.

Quality time

Op vakantie heb je alle tijd voor elkaar en zo ook alle tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Zonder afleidingen kun je al je aandacht op elkaar vestigen en dichter tot elkaar komen en je relatie tot een hoger niveau brengen. Er is niemand anders met wie je die tijd zou willen spenderen en hetzelfde geldt voor hem.

LEES OOK: 12 x waarom het heerlijk is om met je lover te slapen

Reageer op artikel:
Dít is waarom op vakantie gaan met je lover het leukste is wat er is
Sluiten