Love 7 jul 2016 Omani McDaniels

Dít is waarom single zijn in de zomer superduper fantastisch is

Single zijn is sowieso geweldig, maar als je het bent in de zomer is het nog ZO-VEEL leuker. Je bent lekker buiten, wilt je leuk kleden, je hebt tientallen feestjes en de mannen zijn lekker bruin en sexier dan normaal. Single zomers zijn echt top.

1. Beschikbaar voor zomerliefdes

Iedereen is buiten en schaars gekleed. Je mag kijken naar wie je wilt en flirten met wie je wilt. En dat terwijl je er gebruind en fabulous uitziet. ‘Oh hallo daar sexy man, kom je hier vaker?’

2. Je kunt gaan en staan waar je wilt zonder te hoeven overleggen

Road trip? Ga ervoor. Random slaapfeestje? Waarom niet. Besluiten naar een tropisch oord te vliegen op het laatste moment? Meisje doe het, jij hoeft je naar niemand te verantwoorden. Vrijheid blijheid.

3. Er zijn altijd leuke dingen te doen

Omdat iedereen buiten wil zijn, zijn er altijd leuke activiteiten. Feestjes, barbecues, festivals, terrasjes om te pakken. En het mooiste is dat iedereen gedronken heeft en wel zin heeft in een flirt met een sexy dame.

4. Quality time met je vriendinnen

Je spendeert sowieso graag tijd met de meiden, maar als je in een relatie zit dan heeft dat vaak stiekem wel een beetje voorrang. Maar niet wanneer je single bent. Dan zijn de meidenavonden het meest legendarisch, want alle remmen gaan los.

5. Je kunt alle boeken lezen die je wilt

Je hebt waarschijnlijk een hele lijst aan boeken die je nog een keer zou willen lezen, maar waar je niet aan toe komt. En als je in een relatie zit gaat vrijwel al je vrije tijd daaraan op. Nu kun je heerlijk even wegduiken in de fantasieën van al je lievelingsschrijvers terwijl je in het zonnetje ligt. Hemels.

6. Je kunt eindeloze solo avonturen beleven

Je ontmoet veel sneller mensen als je alleen bent en hebt veel sneller de neiging om op avontuur te gaan met mensen die je net hebt leren kennen. Kom maar door met die spontane acties, je weet dat je ervan houdt.

LEES OOK: The Single Life: Wanneer je als single gaat reizen
column6-1-770x462

Reageer op artikel:
Dít is waarom single zijn in de zomer superduper fantastisch is
Sluiten