Dit is waarom verliefd zijn jou nóg mooier maakt

Yasmine Esser 19 feb 2016 Love

Als je verliefd bent, ga je fluitend door het leven. Alles is mooi, je bent happy en gelukkig. Dat straal je ook uit, want vrouwen die verliefd zijn, zijn werkelijk onweerstaanbaar.

Je hebt een tomeloze energie

‘s Nachts lig je uren lang wakker. Je analyseert hoe hij naar je keek, wat hij tegen je zei, hoe hij reageerde op wat jij zei. Je doet nauwelijks een oog dicht. Maar dat betekent niet dat je overdag een vaatdoek bent. Nee, overdag, voel je je rusteloos en actief en je gáát maar door. Je hebt het gevoel alsof je in een achtbaan zit. Je energie raakt nooit op.

Dat komt allemaal door de stoffen dopamine en noradrenaline die je lichaam aanmaakt. Je reageert er hetzelfde op als op speed, wat er voor zorgt dat je een hele nacht kan dansen, zonder moe te worden en zonder honger te krijgen.

Je hebt energie, daadkracht en ziet er vitaal uit. Dit maakt jou echt onweerstaanbaar.

Je hart gaat sneller kloppen

Als je verliefd bent geeft je brein signalen door die ervoor zorgen dat je meer adrenaline en noradrenaline aanmaakt. De stoffen zorgen er weer voor dat je hart sneller gaat kloppen. Ongeveer zo hard als wanneer je aan het hardlopen bent. Hierdoor ontstaat weer meer druk op je aders en wordt bloed omhoog gestuwd. Gevolg: je krijgt die heerlijke verliefde glow. Een blosje op je wangen, lippen die net wat roder zijn dan normaal. Heerlijk.

Je krijgt die grijns niet van je gezicht

Zelfs bij tegenslagen blijf je maar lachen. Als je verliefd bent, ben je positiever. Niets kan je dag verpesten, niets kan je van de wijs brengen.

En geloof ons, mannen vinden lachende meisjes bloed aantrekkelijk. Lachen maakt je nog mooier dan je al bent. En bovendien ben je een genot om bij te zijn.

LEES OOK: Waarom we intelligente mannen zo ongelooflijk aantrekkelijk vinden

Reageer op artikel:
Dit is waarom verliefd zijn jou nóg mooier maakt
Sluiten