Dit is waarom vrouwen die hardlopen een geweldig seksleven hebben

Yasmine Esser 7 feb 2016 Life

Ben je een hardloper, dan ben je niet alleen de running queen, maar ook een koningin in bed. je seksleven is namelijk fantastisch. Ja, vrouwen die hardlopen hebben een gigantische voorsprong tussen de lakens.

Je gaat maar door

Die extra kilometer pak je gewoon even mee. Je vindt het een uitdaging om steeds verder te gaan. Tot je echt niet meer kunt. Ook in bed ga jij maar door. Je weet van geen ophouden.

Je houdt van actie

Een vrouw die hardloopt houdt niet van stilzitten. In bed ben jij dan ook niet het type dat klaar gaat liggen op haar rug en afwacht wat zijn moves zijn. Nee, jij houdt ervan om de controle te hebben. Je maakt hem helemaal gek van genot. En je zorgt natuurlijk ook wel dat je zelf aan je trekken komt.

Je windt mannen om je vingers

En je kunt flirten als een pro. Tijdens het hardlopen geef je namelijk je allercharmantste lach aan rennende mannen die je tegenkomt. Of je begint een praatje met hen als je even pauzeert voor wat strekoefeningen. ‘Flunning’ heet dit, een samentrekking van flirten en running. Uit een Brits onderzoek bij duizend lopers en duizend onsportievelingen blijkt dat een derde van de hardlopers regelmatig flirten met andere hardlopers. Het geeft je bijna net zo’n goed gevoel als het rennen zelf. Bijna.

Je werkt je graag in het zweet

Je vindt het ab-so-luut niet erg om vies te worden. Om zo ver te gaan dat je het zweet overal voelt plakken op je lichaam. Ook tussen de lakens vindt je het helemaal niet erg om met je hete, naakte lichaam tegen de zijne aan te liggen. En van nieuwe dingen uitproberen ben je zeker niet vies.

Je loopt samen met je lover hard

Of hebt hem aangespoort om ook rondjes te joggen. Hoe dan ook, hoe meer hij rent, hoe beter jullie het tussen de lakens hebben. Het blijkt namelijk dat mannen die hardlopen betere erecties hebben én een actiever seksleven…

LEES OOK: You go girl! Met deze 9 tips word jij nóg beter in hardlopen

Reageer op artikel:
Dit is waarom vrouwen die hardlopen een geweldig seksleven hebben
Sluiten