Life 12 jul 2016 Iris Hoekstra

Dit is waarom vrouwen die in de zomer jarig zijn een streepje voor hebben op de rest

Ben jij jarig in de zomer? Mazzelaar. Er zitten namelijk een flink aantal voordelen aan het vieren van je verjaardag in de warme maanden. Weet jij niet zo goed welke voordelen dit zijn? Wij hebben ze voor je opgesomd. Bereid je voor op een zomer party!

Je bent het sterrenbeeld Kreeft of Leeuw

En dit betekent dat je awesome bent. Bij de Kreeft staat familie centraal en wordt er veel gefeest. De Leeuw is onafhankelijk, moedig, ambitieus en weet precies wat ze wil. Beide sterrenbeelden zijn liefdevol, creatief en ruimdenkend en dit maakt jou juist zo succesvol.

Je draagt de mooiste outfits

Op je verjaardag kan je de mooiste jurkjes en rokjes dragen. Het is namelijk altijd lekker weer. Mooie gebruinde benen eronder en je hebt meteen een sexy verjaardagslook. En ook nog eens direct klaar voor een feestje.

Mocht je nog studeren dan heb je nu vakantie

Jij bent lekker vrij op je verjaardag. En daarom kun je al je vriendinnen uitnodigen en er een gezellige dag van maken. Jij bepaalt wat er op de planning staat vandaag. Het is jouw dag en deze pakt niemand van je af.

Het is lekker weer

Het is (bijna) altijd lekker weer als je jarig bent. Dit betekent dat iedereen buiten kan zitten en er gebarbecued kan worden. Of je houdt natuurlijk een te gek zomerfeest. Gezelligheid tot midden in de nacht gegarandeerd.

Iedereen is goed gehumeurd

Iedereen is vrolijk. Mensen zijn vrij, genieten van het mooie weer en hebben zin in een feestje. Alle gasten hebben een goed humeur wat betekent dat je verjaardag extra gezellig is.

Heb jij al zin in je verjaardag?

LEES OOK: Hiep hiep hoera! Deze dingen zijn gratis en voor niets op je verjaardag
gratisopjeverjaardag-770x462

Reageer op artikel:
Dit is waarom vrouwen die in de zomer jarig zijn een streepje voor hebben op de rest
Sluiten