Dit is waarom vrouwen met zwart haar het succesvolst zijn

Ben jij gezegend met prachtig zwart haar? Dan weet je zeker dat jij het he-le-maal gaat maken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen met zwart haar worden bestempeld als vrouwen die heel veel succes gaan hebben.

Betrouwbaar en loyaal

Vrouwen met zwart haar scoren ontzettend hoog wanneer het gaat om betrouwbaarheid en loyaliteit. Dit is ontzettend belangrijk en een mooie eigenschap. Waar jij als prachtige zwartharige het heel erg ver mee gaat schoppen in het leven.

Intelligent

Whoehoe! Zwartharigen scoren het állerhoogste wanneer het gaat om intelligentie. Jij bent de beste in wie is de slimste en draait je hand niet om voor een spelletje waarbij je hersenenen worden gekraakt. Jouw algemene kennis is ontzettend groot.

Durven

Maar lieve zwart harige, jij hebt ook ontzettend veel lef. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat jij wel van avontuur houdt. Jij deinst nergens voor terug, ook dit is belangrijk voor jouw succes. Op welke manier dan ook, jij laat niemand over je heen lopen en dat is iets wat heel erg goed is.

Goed balans

Maar jouw succes gaat absoluut niet ten koste van jouw vrienden of familie. Omdat jij zo loyaal bent, kun je een goed balans vinden. Zo vind je het heerlijk om heel erg veel tijd met je familie door te brengen en vind je het heel erg leuk om heerlijke diners voor je vriendinnen organiseren.

Jij bent succesvol op alle vlakken van je leven. Jij gaat je dromen achterna en zorgt ervoor dat je jouw droombaan uiteindelijk zeker krijgt. Maar jij bent op de vriendschappelijke tour ook ontzettend succesvol. Zwartharigen zijn nu immers het succesvolst, betrouwbaarst en het meest intelligent van alle haarkleuren aldus dit onderzoek. You rule.

LEES OOK: 8 redenen waarom je een beetje gek moet zijn om succesvol te zijn

Foto: Nisrina Sbia

Reageer op artikel:
Dit is waarom vrouwen met zwart haar het succesvolst zijn
Sluiten