Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 27 mei 2016

Dít is waarom wodkalovers de ultieme girlfriends zijn

Waar je van houdt, zegt wat van je persoonlijkheid. Zo ook je favoriete drankje. De wodkadrinkers zijn een slag apart. Als een man een wodkameisje aan de haak weet te slaan, zit hij gebakken. En wel hierom:

1. Je bent altijd in voor een feestje

Je bent niet alleen in voor een feestje. Jij bent het feestje en iedereen weet het. Iedereen wordt blij als ze jou zien, want mensen weten dat het een geweldige avond gaat worden. Als je écht zin hebt, bestaat er zelfs een kans dat je op de tafel klimt om te bewijzen dat jij het ultieme feestbeest bent. En het publiek gaat los.

2. Je bent makkelijk in de omgang

Jij kunt je makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. Niemand hoeft bang te zijn dat jij je niet staande kunt houden in een groep nieuwe mensen. Zijn vrienden zijn weg van je en een tikkeltje jaloers dat je niet van hen bent. Maar het is fijn, want ze willen allemaal een drankje voor je halen. Wodkaatje graag!

3. Je bent vrolijk

Je houdt van een drankje, want je houdt van gezelligheid. Die glimlach lijkt nooit van je gezicht te verdwijnen en het werkt aanstekelijk. Jouw aanwezigheid wekt blijdschap en iedereen wil graag in je buurt zijn. Je bent een wandelend zonnetje.

4. Je windt iedereen om je vingers

Net als je lievelingsdrankje, ben je erg verleidelijk. Zijn collega’s of ouder ontmoeten is voor jou geen enkel probleem. Je bent zo charismatisch dat zijn ouders gelijk van je zullen houden en zijn collega’s onder de indruk zullen zijn. En zijn broertjes of zusjes zijn zo gek op je, dat ze geen aandacht meer voor hem hebben, zodra jij binnenloopt.

5. Je bent snel tevreden

Jouw lievelingsdrankje valt met vrijwel alles te mengen. Je hebt keuze genoeg en doet daarom niet zo snel moeilijk over hoe het je geschonken wordt. En zo ben je zelf ook. Het maakt niet uit in wat voor situatie je terechtkomt, je maakt er wel wat van. Daarom willen mensen ook zo graag bij je in de buurt zijn.

6. Je bent romantisch

Je lievelingsdrankje meng je vaak met zoet, want je houdt van zoet. Ook van zoet in het leven. Je houdt ervan als je man een beetje romantisch doet en je vindt het geen enkel probleem om hem daarvoor te belonen. Je laat jouw man zich echt man voelen.

LEES OOK: Dít is waarom op vakantie gaan met je lover het leukste is wat er is

Reageer op artikel:
Dít is waarom wodkalovers de ultieme girlfriends zijn
Sluiten