Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 21 dec 2015

Dit is wat alle vrouwen het allerliefst willen voor Kerstmis

De pakjes onder de kerstboom zitten je al tijden aan te staren en stiekem hoop je dat alle items op je verlanglijstje straks in jouw bezit zullen zijn. Maar de cadeaus daargelaten, het aller-allerliefste wil je met kerst…

Foute kerstfilms kijken

In je pyjama op de bank genieten van alle kerstfilms die je al minstens tien keer hebt gezien. Alle delen van Home Alone natuurlijk. Love Actually, The Holiday. Al verkneukel je je op kerstavond ook graag bij de ‘All you need is love’ kerstspecial.

Een fantastisch kerstontbijt

Hoe kun je kerst nou beter beginnen dan met een spectaculair ontbijt? Toegegeven, het vergt wat voorbereidingen, maar dan heb je ook wat: lekkere broodjes, wentelteefjes, verse jus d’orange, champagne, fruit, een eitje. En wat denk je van net gebakken croissants en American pancakes? Daar gaat je hart hoe dan ook sneller van kloppen.

Sneeuw

Zodat je na het kerstontbijt met je lief een wandeling door het witte landschap kunt maken. Hem onverwacht kunt klieren door een sneeuwbal zijn kant op te slingeren. En dan samen als sneeuwengel op de grond belanden. Terug thuis zitten jullie bij een knisperend haardvuur. Je wangen rozig. Glühweintje erbij.

De allermooiste kerstboom ooit

Je verheugde je al wéken op het uitzoeken van de perfecte boom. De versiering had je al lang van te voren aangeschaft en klaargelegd. Toen Sinterklaas het land uit was, heb je dan ook meteen je boom opgetuigd. Super stylish in één tint of dip dye of juist all the way kitsch. Jij bent helemaal losgegaan met decoreren en nu heb je de prachtigste blikvanger voor in je woonkamer.

Een heerlijk diner

Met de mensen van wie je het meeste houdt. De tafel is keurig gedekt met chique borden en wijnglazen. Je hebt precies genoeg wijn op om aangeschoten vrolijk te zijn. En na het voorgerecht, alle verschillende hapjes en het hoofdgerecht komen de lekkerste toetjes die je ooit hebt gezien: bavarois, tiramisu, cheesecake, ijs met aardbeien. Niemand maakt ergens een drama van. En misschien nog wel het beste: morgen heb je helemaal geen plannen.

LEES OOK: Verlanglijstje: kerstcadeautjes om jezelf te verwennen

Reageer op artikel:
Dit is wat alle vrouwen het allerliefst willen voor Kerstmis
Sluiten