Dit is wat er gebeurt als je je laat opmaken door de visagist van Kim Kardashian

Kim Kardashian, make-up queen #1, heeft één trouwe visagist en dat is Mario Dedivanovic. Hij is verantwoordelijk voor de look van Kim. Wij kennen Kim vooral van haar perfect gecontourde gezicht. Een techniek die Mario haar heeft geleerd. Maar wat nou als je zijn magie op een ander gezicht toepast?! Dan krijg je het volgende resultaat.

Mario plaatste een kiekje waarbij hij zijn make-up kennis toe toepast op het gezicht van zijn zus. En deze man kan iets wat andere make-up artiesten niet kunnen, je gezicht compleet transformeren. De resultaten zijn bijna niet te geloven.

Zijn grootste trucs? Contouren om een gezicht jonger te laten lijken, de hoogste punten van je gezicht highlighten (jukbeenderen, brug van je neus en je cupidoboog) en je best doen op je wenkbrauwen.

Je kunt je vast voorstellen dat de masterclasses die hij geeft direct vol zitten, ongeacht de dure prijs. Iedereen wil kunnen wat deze man kan. Of nouja, degene die graag hun gezicht willen transformeren zoals we zien bij Kim en de zus van Mario.


Reageer op artikel:
Dit is wat er gebeurt als je je laat opmaken door de visagist van Kim Kardashian
Sluiten