Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 16 jun 2016

Dít is wat je bloedgroep over je persoonlijkheid zegt

Je bloedgroep is waarschijnlijk iets waar je niet regelmatig bij stilstaat, maar volgens Japanse wetenschappers is je bloedgroep direct gelinkt aan je persoonlijkheid. Dit is wat jouw bloedgroep over jouw persoonlijkheid zegt:

Bloedgroep O

Deze bloedgroep komt het meeste voor en is ook het handigst om te hebben, als je bloed wilt doneren. Het kan namelijk toegediend worden bij alle andere bloedgroepen, mits je O Negatief bloed hebt. Op persoonlijke vlak is het net zo. Bloedgroep O is sociaal, energiek en super vrolijk. Je bent niet bang om te zeggen wat je vindt en bent hartstikke meegaand. Daarnaast ben je lekker zelfverzekerd. Steek die maar in je zak, bloedgroep O.

Bloedgroep A

Als je bloedgroep A hebt, ben je over het algemeen erg kalm en verantwoordelijk. Je bent een beetje verlegen op z’n tijd en voelt je niet helemaal op je gemak in grote groepen. Je bent gevoelig en perfectionistisch, met de ziel van een kunstenaar. Je snakt naar succes en weet dat ook te behalen, doordat je scherp blijft tijdens chaos.

Bloedgroep B

Dit zijn de praktische mensen. Je hebt bepaalde doelen, die je wilt bereiken en daar werk je dan ook keihard voor. Niemand kan jou van je gekozen pad laten wijken. Soms denken mensen dat je een beetje ongevoelig bent, maar dat komt gewoon omdat je je niet laat leiden door je emoties. Jij denkt voordat je doet en gaat tot het uiterste om je dromen waar te maken.

Bloedgroep AB

Als je deze bloedgroep hebt, dan heb je een wisselvallige persoonlijkheid. Je bent gevoelig en doet graag dingen voor anderen, maar het moet niet ten koste van je eigen dromen gaan. Je bent eigenzinnig en maakt je eigen regels. Je hebt een beetje van beide bloedgroepen in je en dat blijkt ook in je persoonlijkheid. Zelfverzekerd, maar ook verlegen op z’n tijd.

LEES OOK: Dit zegt je favoriete wijn over je persoonlijkheid

Reageer op artikel:
Dít is wat je bloedgroep over je persoonlijkheid zegt
Sluiten