Dit is wat je haarkleur zegt over je seksleven

Hoe ben jij in bed? Dat het aan je haarkleur ligt, geloven maar weinig mensen, maar dit bleek toch waar te zijn. Skyn Condoms deed een experiment en vroeg verschillende seksueel actieve mannen en vrouwen met verschillende haarkleuren over hun seksleven. Dit is wat er uitkwam:

Brunettes

Brunettes vinden van alle haarkleuren hun sekspartners het vaakst via datingsites. Ze staan bekend om hun zelfvertrouwen en charme in bed. Een one night stand zeggen brunettes geen nee tegen, maar het moet dan wel een man zijn waar ze echt achter staan. Brunettes kiezen hun one night stand namelijk wel zorgvuldig uit. Niet iedereen is zomaar welkom in het bed van de brunettes. Ze zijn niet echt heel erg fan van gekke seks, maar kiezen liever voor iets waar ze zicht echt bij op hun gemak voelen.

Roodharigen

Roodharigen zijn niet vies van een goed potje seks. Ze staan bekend als vurig en houden ontzettend van experimenteren. Het werd zelfs gezegd dat roodharigen het dichtst tegen het Fifty shades of grey aanzitten ten opzichte van de andere haarkleuren. Ze zijn namelijk gek op rollenspellen en halen hier hun plezier en ervaring uit. Roodharige worden gezien als extreem sexy dames in bed, maar houden het wel netjes. Ze zijn ook niet echt fan van een one night stand.

Blondines

Blondies hebben heel veel plezier in bed, ze hebben het vaakst seks op gekke plekken en vinden dit prachtig. Ze staan bekend als open en toegankelijke bedpartners en vinden het niet erg om wat wildere en gekkere seks te hebben. Ze gaan graag op avontuur en laten zich meeslepen met wat zij graag willen. Blondines hebben heel erg veel plezier in de slaapkamer en terecht.

LEES OOK: 9 x waarom goedmaakseks de allerlekkerste seks is

Reageer op artikel:
Dit is wat je haarkleur zegt over je seksleven
Sluiten