Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 14 mei 2016

Dit is wat je horoscoop zegt over hoe slim je bent

Niet iedereen is op dezelfde manier slim. Soms snap je totaal niet wat iemand bedoelt en vervolgens snapt die gene jou niet. Helemaal niet raar, want het hangt van je sterrenbeeld af op wat voor manier je slim bent. Echt, het staat in je horoscoop.

Ram (21 maart tot 19 april): Intuitieve intelligentie

Als Ram-vrouw ben je onafhankelijk en impulsief. Je blijft dan ook altijd dicht bij je gevoel. Je intelligentie is vooral een soort intuïtie. Je ziet altijd nieuwe mogelijkheden en je bent niet bang voor risico’s. Dat maakt dat je meer een leider dan een volger bent.

Stier (20 april – 20 mei): Lichamelijke intelligentie

Dat klinkt misschien raar, maar het is eigenlijk heel logisch. Je bent in staat je gedachten te coördineren met je lichaam. Ook je spieren hebben een geheugen. Bovendien heb je een sterke wilskracht. Daarmee krijg je alles voor elkaar.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Je bent communicatief slim

Tweelingen kletsen ongelooflijk graag over niets, maar praten ook graag over serieuze zaken. Ja, Tweelingen bestaan bij de gratie van communicatie. Je weet je goed uit te drukken en mensen begrijpen vaak goed wat je bedoelen. Het gevoel van ‘shit, dat had ik moeten zeggen’, dat ervaar je eigenlijk maar zelden. Lekker zeg.

Kreeft (20 juni – 22 juli): Je begrijpt jezelf

En geloof ons, dat kunnen niet alle sterrenbeelden over zichzelf zeggen. Je begrijpt wat je voelt, doet en wil. Je bent onafhankelijk, maar kunt ook heel aanhankelijk doen tegen je lover of vriendinnen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Creatieve intelligentie

Leeuwin zijn creatieve wezens. Ze zijn in staat zich aan elke situatie aan te passen en wel weer iets nieuws te verzinnen. Je bent spontaan en extravert en je redt je uit iedere situatie.

Maagd (23 augustus – 22 september): Logische intelligentie

Logisch redeneren, daar ben jij een pro in. Je bedenkt hoe iets in elkaar zit en bewijst vervolgens je gelijk. Jij hebt kennis van zaken en kan het daar uren over hebben.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Muzikale intelligentie

Het hoeft niet te betekenen dat je een instrument bespeelt, maar je begrijpt de muziek wel. Als je muziek hoort denk je aan iets wat er gebeurde, of je voelt je meteen anders. Bovendien ben je een flirt en dat gaat natuurlijk perfect samen met muziek.

Schorpioen (22 oktober – 21 november): Je hebt alles door

Je kijkt dwars door mensen heen. En vervolgens wind je ze om je vingers, maar dat terzijde. Het maakt niet uit wat iemand doet of zegt, jij weet wat ze echt bedoelen. En je kunt situaties feilloos inschatten. Dat gaat je ver brengen in het leven.

Boogschutter (22 november -21 december): Filosofische intelligentie

Boogschutters denken veel na. Soms is het piekeren, soms is het nadenken over essentiële vragen in het leven. Zoals bijvoorbeeld over de grote vragen: wat is de zin van het leven? Waarom hebben sommige mensen meer leed dan anderen? En ga zo maar door. Maar je staat er niet te lang bij stil, daar ben je gewoon veel te levenslustig voor.

Steenbok (22 december – 19 januari): Praktische intelligentie

Steenbokken zijn echte probleemoplossers. Of het nou gaat om iets in elkaar zetten of om problemen van je vriendinnen, jij bent daar met een oplossing. Waarom het probleem over analyseren als je het zo makkelijk kunt oplossen?

Waterman (20 januari – 18 februari): Ruimtelijke intelligentie

Jij bent zelden verdwaald en kunt iedereen de weg wijzen. Je weet altijd waar je bent en zult nooit zomaar de verkeerde kant op lopen. Je bent krachtig, eerlijk en sympathiek.

Vissen (19 februari – 20 maart):Je bent één met de natuur

Je voelt je sterk verbonden met je omgeving. Met mensen, planten en dieren. Je bent flexibel en kunt omgaan met veel verschillende soorten mensen. Al ben je soms ook graag alleen, in het bos of op het strand bijvoorbeeld.

LEES OOK: Het zijn deze 11 kleine lieve en attente dingen die hij doet waardoor jouw hart week wordt

Reageer op artikel:
Dit is wat je horoscoop zegt over hoe slim je bent
Sluiten