Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 4 sep 2017

Dit is jouw ultieme bucketlist activiteit volgens je horoscoop

Misschien heb je al een bucketlist met dingen die je écht nog wil doen voor je ooit doodgaat. Maar als je nog op zoek bent naar iets om te doen, dan hebben we goed nieuws. De sterren zeggen namelijk wat het beste past bij jouw horoscoop. Check je sterrenbeeld en je weet wat je te doen staat.

Ram: De marathon van New York rennen

Als Ram ben je avontuurlijk en je houdt ook wel van een uitdaging. Trainen voor een marathon – ja, 42,195 kilometer rennen – dat is pas echt een challenge. Oké, je kunt misschien een beetje impulsief zeggen dat je het wel even gaat lopen, maar je gaat er wel voor. Alleen al voor dat tripje naar New York.

Stier: Parachute springen

Stieren zijn koppig en trots. Zelfs als je het doodeng vindt om uit een vliegtuig te springen en op het moment staat te trillen op je benen, zul je het doen als je hebt gezegd dat je het gaat doen. Daar ben je simpelweg te trots voor. Na de sprong kun je wel tegen iedereen zeggen dat je het hebt gedaan en dat vind je eigenlijk best fijn, al die bewonderende blikken.

Tweeling: Een boek schrijven

Jij bent een kei in communiceren. En ja, daarmee bedoelen we dat je soms niet kunt stoppen met kletsen. Maar je bent er zo goed in dat je er je beroep van zou kunnen maken. Denk: pr-consultant of redacteur. Het ultieme ding voor op jouw bucketlist is daarom een boek schrijven. Lijkt je dat niet een fantastisch ‘project’? Je droomt nu al over het moment dat je boek in de winkel ligt.

Kreeft: Een hele dag trouwjurken passen met je vriendinnen

Of je nou wel of niet je droombruiloft aan het plannen bent, of misschien single bent. Want, dat weten de verkoopsters toch niet. Als Kreeft ben je hopeloos romantisch, gevoelig en zorgzaam. Trouwjurken passen is daarom écht iets wat je wilt doen in het leven.

Leeuw: Een limo huren en jezelf en je vriendinnen er in laten rondrijden

En jullie drinken natuurlijk alleen maar champagne hè. Dit vind jij echt heerlijk om te doen. Want je houdt van luxe en zo sta je ook nog eens in het middelpunt van de belangstelling.

Maagd: Een nieuwe taal leren

Misschien Frans, Italiaans of Spaans, maar Chinees of Arabisch kan ook als je wat avontuurlijker bent ingesteld. Want nadat je de taal onder de knie hebt, wil je het natuurlijk wel in de praktijk kunnen brengen. Als Maagd hou je van nieuwe dingen leren. En je bent nou eenmaal een slim teken.

Weegschaal: De ultieme designertas kopen

Weegschalen houden van mooie dingen, van luxe en stiekem ook wel een beetje van status. Een designerbag is daarom écht iets voor jou. En de zoektocht zelf is ook nog een heel ding, aangezien je niet zo makkelijk kan kiezen. Maar dat maakt het juist weer leuk natuurlijk.

Schorpioen: Leren surfen

Je bent een avontuurlijk typje. En hoe cool is het om te leren surfen?! In Australië bijvoorbeeld. ‘s Ochtends met je board richting de zee en de rest van de dag genieten van het weer. Wat een heerlijk leven. Dit wil je echt op je bucketlist hebben staan.

Boogschutter: Een jaar lang een wereldreis maken

Boogschutters zijn reislustige en avontuurlijke types. Je maakt liever dingen zelf mee dan dat je een boek leest of een film kijkt. Daarom wil jij echt nog een keer een wereldreis maken, een jaar lang alles zien, bekijken, ondernemen wat je ooit wilde. Je bent ook ruimdenkend en je komt daarom graag in aanraking met nieuwe mensen en culturen.

Steenbok: Eigen baas worden

Jij bent een ondernemend type. Hardwerkend, pragmatisch en integer. En je bent ook creatief. Daarom zou jij echt een keer je eigen bedrijf willen opzetten. Het maakt niet uit of het maar een kleine onderneming is, eigen baas worden is echt iets voor jou.

Waterman: Vrijwilligerswerk doen in het buitenland

Jij bent namelijk heel sociaal en hebt een warme persoonlijkheid. Maar je bent ook altijd in voor gekke dingen. Daarom frons jij niet zo snel je wenkbrauwen als je in het buitenland ongewone dingen ziet of moet doen. Ga naar India in een weeshuis werken, helpen op een school in Afrika of een vakantiekamp organiseren in Amerika. Het is helemaal jouw ding.

Vissen: Naar een yogaretraite op Ibiza

Vissen zijn namelijk spiritueel, dromerig en gevoelig. Maar je bent ook romantisch en sociaal. Een yogaretraite op Ibiza past echt op jouw bucketlist.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Sexy ladies! Dit zegt je horoscoop over wat mannen aantrekkelijk aan jou vinden

Reageer op artikel:
Dit is jouw ultieme bucketlist activiteit volgens je horoscoop
Sluiten