Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 6 januari 2016

Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe je date

Na de feestdagen besloten iemand te zoeken om voortaan kerst mee te vieren? In januari hebben veel singles het goede voornemen om een date te scoren. Maar wat voor datetype ben je eigenlijk? Je sterrenbeeld zegt álles.

Ram (21 maart tot 19 april)

Jij durft best het initiatief te nemen. En als het op dates aankomt heb jij altijd wel ideeën voor leuke, originele dingen die jullie kunnen doen. Je bent altijd in om nieuwe dingen te proberen. Ja, ook tussen de lakens.

Stier (20 april – 20 mei)

Als jij iets of iemand wilt, dan zul je hem krijgen ook. Je hebt een sterke wilskracht en bent soms ook koppig. Date je een stier? Wees dan niet bang om hem bij zijn hoorns te pakken. Goedmaakseks is immers de beste seks die er is.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij charmeur, hebt altijd wel wat te bespreken tijdens een date. Maar je bent ook een flirt die graag hard-to-get speelt. Of komt dat doordat je lekker door het leven fladdert?

Kreeft (20 juni – 22 juli)

Jij bent zó romantisch. Je favoriete nacht ziet er zo uit: kaarslicht, rozenblaadjes en heel lang knuffelen na een intieme vrijpartij.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Met jou hoeft hij nooit een saai moment te verwachten. Je staat wel graag in het middelpunt van de belangstelling. Als een man je niet genoeg aandacht geeft, ben je daarom soms zo weer vertrokken. Ja, lieve, romantische, of juist pikante berichtjes ontvang je nooit genoeg.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bespeelt mannen met woorden. Uren kun je converseren zonder dat hij zich verveelt. Maar je bent ook heel onzelfzuchtig. In bed wil je dat hij het fijn heeft en geniet.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Omdat je altijd alles van alle kanten bekijkt, kan het nog wel eens voorkomen dat je zijn berichtjes over analyseert. Probeer dat een beetje los te laten. Maar je bent ook een natuurlijke charmeur. Je deelt graag complimentjes uit en laat mannen verdrinken in je grote ogen. Als jij de kamer binnen komt, vindt iedereen je meteen aardig.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Oh, jij windt mannen gemakkelijk om je vingers. Maar je bent ook heel onafhankelijk en je laat je niet zo snel temmen door een man.

Boogschutter (22 november -21 december)

Je bent vurig en mannen kunnen veel goedmaakseks met jou verwachten. Maar je gaat ook alleen voor kwaliteitsrelaties. Gescharrel doe je niet aan.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent steady. Je hebt liever een lange relatie dat elke maand een ander. En ook al dat geëxperimenteer hoeft niet altijd van jou. Tuurlijk, je wilt best een nieuw standje uitproberen, maar een trio hoeft niet voor jou. Nee, jij gaat voor je droomman. Met hem heb je verder niets anders meer nodig.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij van lolmaken en avontuurtjes. Ja, jij hebt best wat dingen beleefd met mannen in je wilde periode. Of misschien zit je daar nog in. Waarom ook niet, zolang je maar plezier hebt in het leven.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je houdt ervan om hem te verzorgen. Jij bent happy als hij happy is. Je kunt daardoor niet héél goed tegen een afwijzing. Maar als hij er voor je is – en het liefst ook zijn gevoelens uit – kan hij eigenlijk niet veel fout doen.

LEES OOK: Het zijn deze 11 kleine lieve en attente dingen die hij doet waardoor jouw hart week wordt

Reageer op artikel:
Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe je date
Sluiten