Dit is wat op ieders verlanglijstje staat voor een súper romantische Valentijnsdag

Het is bijna zover, de dag van de liefde staat weer voor de deur. De dag dat je nét even wat extra lief voor je lover mag zijn. Óf, misschien eindelijk een antwoord krijgt op die onbeantwoorde liefde. Kortom een dag waar iedereen van houdt.

Heb je al plannen gemaakt, of hoop je dat je wordt verrast? Met Valentijnsdag is het één groot raadsel. Droom je al over je leukste Valentijnsdag ooit? Dit staat zeker op elk verlanglijstje. Waarom? Het is gewoon súper romantisch.

Jullie eerste date opnieuw doen

Hier gebeurde het állemaal. Jullie kenden elkaar nog niet zo goed en vonden het maar al te spannend om voor het eerst uit eten te gaan. Maar deze avond was eentje om nóóit meer te vergeten. Van het perfecte wijnarrangement naar een heerlijke kaasplank. Maar ook jouw lover was perfect. Hij gedroeg zich als een échte gentlemen en jij wist op dat moment dat hij de ware voor jou was.

Nu doen jullie het állemaal weer opnieuw. Het geeft je de vlinders in je buik die je toen die ene eerste keer had. Jullie kennen elkaar nu door en door, maar het gevoel van die eerste keer is wel heel erg romantisch.

Een weekendje weg naar je favoriete stad

Een weekendje weg is áltijd iets waar je naar uitkijkt. Samen slenteren jullie door nog onbekende straatjes en je laat al je zorgen thuis. Jullie zoeken een heerlijk hotel uit en hebben echt even quality time met z’n tweetjes. Niets is fijner dan er op uit te gaan met je lief. Al helemaal met Valentijnsdag is het nóg romantischer.

Een weekendje weg geeft je relatie een extra boost. Je ontdekt nieuwe dingen, maar hebt ook even tijd voor een goed gesprek. Dit weekend draait om jullie en jullie liefde.

Een práchtige bos rozen

Misschien komt je lief weleens vaker met een mooie bos bloemen thuis, maar met Valentijnsdag is het nét iets specialer. Misschien is het wat cliché, maar met dit kleine gebaar laat hij zien hoe gek hij op je is. Het is iets kleins, maar het is fantastisch, én rozen zijn prachtig.

Een héle belangrijke vraag

Jij gaat nu al een hele tijd met die ene leuke man om. Jullie doen leuke dingen, gaan veel uit eten en hebben het eigenlijk gewoon héél erg fijn samen. Maar er zit nog geen titel aan jullie relatie. Misschien vraagt hij jou op deze romantische dag dan eindelijk of je zijn meisje wilt zijn. Een mooie datum en een prachtige en lieve vraag. Jouw dag kan niet meer stuk.

Maar ook wanneer je al een lange, hele steady relatie hebt kan Valentijnsdag iets zijn dat jouw leven op een hele positieve manier zal veranderen. Niets wil jij liever dan samenwonen en samen een leven opbouwen. Hold on girl, wie weet vraagt hij je of je bij hem wilt wonen. Of wanneer je dit wel al doet, de échte vraag, trouwen misschien?

Een romantische avond thuis

Valentijnsdag hoeft niet altijd een avondje uit te zijn. Ook een avond samen thuis spenderen kan héél erg romantisch zijn. Samen koken jullie een heerlijk maal en trekken jullie de mooiste fles wijn open. Je hoeft nergens heen en bent met degene waar je het meeste van houdt.

LEES OOK: De 7 meest romantische hotspots van Antwerpen die je knikkende knieën geven

Reageer op artikel:
Dit is wat op ieders verlanglijstje staat voor een súper romantische Valentijnsdag
Sluiten