Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 23 mei 2016

Dit is wat vrouwen nou écht willen en vooral echt verdienen

Het is de eeuwenoude vraag die mannen aan elkaar stellen en nooit hebben weten te doorgronden: wat willen vrouwen nou eigenlijk? Zo ingewikkeld is het helemaal niet, maar mannen zijn gewoon soms niet zo snugger. Wat we willen is eigenlijk heel simpel.

1. Je wilt bemind worden

Als je een man hebt, wil je dat jij zijn alles bent. Lees niet verkeerd, want dit houdt niet in dat hij geheel afhankelijk is. Maar je wilt zijn droomvrouw zijn, je wilt zijn Beyoncé zijn. Je wilt degene zijn aan wie hij denkt als zijn gedachten afdwalen.

2. Je wilt gerespecteerd worden

Je wilt dat iemand je respecteert voor wie je bent. Je bent namelijk een ontzettend sterke vrouw en dat mag gezegd en gezien worden.

3. Je wilt iemand die je uitdaagt

Je wilt geen voetenveeg waar je over zo overheen kunt lopen. Je wilt iemand die intelligent is en die je mentaal stimuleert. Het is heerlijk als jullie het beste uit elkaar kunnen halen. Je wilt namelijk de beste versie van jezelf zijn en het is fijn om iemand aan je zijde te hebben die dat ook wil.

4. Je wilt iemand die je steunt

Als je door een moeilijke periode gaat, wil je erop kunnen rekenen dat hij er voor je is. En dat hij inziet wat jij op dat moment nodig hebt. Van een geruststellende knuffel tot een schop onder de kont. Je wilt iemand die er altijd voor je is.

5. Je wilt aan het lachen gemaakt worden

Lachen is zo belangrijk in het leven en daarom is het belangrijk dat je iemand hebt, die plezier bij jou opwekt. Zo grappig hoeft hij niet eens te zijn, zolang hij jouw humor deelt en jullie samen kunnen lachen.

6. Je wilt op seksueel gebied bevredigd worden

Er is geen enkele vrouw die zegt: ik wil iemand die wel oké is. Nee! Je wilt iemand die een beest is tussen de lakens en die je zo laat gillen van genot dat de buren je voor eeuwig haten.

8. Je wilt iemand die jou je vrijheid gunt

Een man die zo afhankelijk is dat jullie geen leven buiten jullie relatie hebben, is niet een man die jou je vrijheid gunt. De juiste man weet hoe belangrijk tijd met je vriendinnen is en hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. Uiteindelijk ben je een individu en hij moet een toevoeging aan je leven zijn, niet een benodigdheid.

9. Je wilt iemand die voor je zorgt

Als je ziek bent of niet voor jezelf kunt zorgen, wil je dat er iemand is die zonder gevraagd te worden soep voor je haalt en al je lievelingsfilms download. Iemand die zoveel doet, dat je haast wilt zeggen dat het écht niet allemaal hoeft, terwijl je er stiekem van geniet.

10. Je wilt iemand die luistert

Misschien wel de belangrijkste punt van allemaal. Je wilt iemand die niet alleen stil is wanneer jij praat, maar daadwerkelijk luistert naar wat je zegt en er iets mee doet. Daaraan kun je namelijk merken hoeveel iemand van je houdt. Hij vindt wat jij te zeggen hebt belangrijk, omdat het belangrijk is.

Wat wij vrouwen willen is niet ingewikkeld en het is niet teveel gevraagd. Als je namelijk naar al deze punten kijkt, weet je dat je zelf aan al deze punten voldoet. Als jij het kan, mag je ook verwachten dat hij het doet. Gun jezelf minstens deze tien punten, want je verdient iemand die dit voor je kan doen. En zulke mannen bestaan echt en je kunt ze vinden, mits je goed zoekt.

LEES OOK: Wat vrouwen écht willen: 11 dingen die ons hart laten smelten

Reageer op artikel:
Dit is wat vrouwen nou écht willen en vooral echt verdienen
Sluiten