Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Reizen 11 aug 2015

Dit koppel reisde de hele wereld over om de betekenis te vinden achter ‘ware liefde’

Op een dag beslissen als koppel om al je eigendommen te verkopen, beiden ontslag te nemen en de hele wereld over te gaan reizen om de betekenis te vinden achter ‘ware liefde’. Klinkt het als een droom?! Voor Ryan Fontana en Molly Joseph werd het werkelijkheid. En dat leverde niet alleen ónwijs mooie kiekjes op maar ze hebben ook een antwoord gevonden op de vraag wat ware liefde nou echt is. Hun missie was duidelijk:
1. Ze wilden leven in het heden
2. Uit hun comfort zone stappen
3. Altijd liefde boven angst kiezen
4. Ja zeggen tegen avontuur


De grote stap

De beslissing om te gaan reizen en te genieten van het leven kwam niet uit het niets. Molly heeft namelijk een tijdlang kanker gehad en was de bezoeken naar het ziekenhuis spuugzat. Ze wilde genieten van het leven, en haar partner gelukkig ook. Ondanks dat ze allebei een fijne baan hadden als DJ, wilden ze toch de wijde wereld in.

In de afgelopen maanden hebben ze fantastische plekken bezocht en mooie momenten met elkaar beleefd. Zo zijn ze op verschillende jungletochten gegaan, hebben ze tempels bezocht en hebben ze natuurlijk genoten van het strand en de zee en de overige natuur om hun heen.


Als Molly zichzelf vergelijkt met hoe ze was in het verleden dan kan ze nu zeggen dat je alles kan bereiken, en dat dromen ook zeker uitkomen. ‘Minder fijne dingen beleven doet je beseffen hoe bijzonder de mooie dingen zijn in het leven. Ik koester ze nu allemaal’.

Wat ze uiteindelijk hebben geleerd tijdens hun reis over liefde

Ryan: ‘Onvoorwaardelijke liefde is dat je elkaar accepteert. Accepteer elkaars mindere kanten en waardeer elkaars mooie kanten. Waardeer elkaar voor hoe jullie zijn, elkaars schoonheid maar ook elkaars schaduwen. Het gaat om complete eerlijkheid. De ander jouw ware ‘ik’ laten zien’.

Wauw, wij zijn verkocht. Wat een inspiratie. Kunnen wij dit alsjeblieft ook doen met onze relatie!?


Reageer op artikel:
Dit koppel reisde de hele wereld over om de betekenis te vinden achter ‘ware liefde’
Sluiten