Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 29 nov 2014

Dit leert Beyonce ons over beauty in haar nieuwe videoclip 7/11

Beyoncé weet ons altijd weer te verrassen. Net zoals bij de lancering van haar nieuwe videoclip 7/11. Compleet anders dan we gewend zijn. Geen strakgetrokken gladde beelden, 100 dure designerjurken, geweldige locaties en veel luxe. Nee, Beyoncé hield een slaapparty en filmde dat geheel in telefoonstijl. En er kwam ook genoeg beauty in voor. Dit geeft Beyoncé ons mee:

Wees trots op je beautyproducten

Wees trots op je collectie. Stal je producten uit. Beyoncé’s make-up stash is zoals je kunt zien uitgebreid. Onder andere M.A.C kwasten, Dior lipgloss, Chanel doosjes staan te pronken op de wastafel. Je bent een beauty liefhebber, of je bent het niet.

Je föhn is multi inzetbaar

Je föhn alleen om je haren droog te föhnen? Nee hoor. Queen B laat zien dat je ook je föhn kunt gebruiken als je haar al perfect in model zit. Gebruik ‘m als een homemade windmachine waardoor je prachtige selfies of video’s kunt maken met je haren die wapperen in de wind van je föhn.

Bekijk jezelf

De badkamer is dé ultieme plek om jezelf eens goed te bestuderen. Zie je veranderingen aan je lichaan? Plekjes die je nog niet hebt opgemerkt? Hou je lichaam goed in de gaten.

Make-up hoeft niet altijd

Zelfs als je een wereldster bent en alle ogen op jou zijn gericht, hoef je niet altijd een dikke laag make-up op te hebben. Bee is in deze videoclip nauwelijks te betrappen met make-up. Af en toe is het tijd om uit te pakken, en af en toe mag je lichtgewicht gaan.

Reageer op artikel:
Dit leert Beyonce ons over beauty in haar nieuwe videoclip 7/11
Sluiten