Deze 6 redenen tonen aan dat wijn in alle opzichten het allerbeste ooit is

Hét drankje dat nooit verveelt en je op elk moment een fijn gevoel geeft. De voordelen van dit drankje lijken bijna teveel om op te noemen. Maar dit maakt nog een keer uit dat wijn op elk mogelijk gebied een perfecte toevoeging is aan je leven.

1. Het is het drankje dat je nooit maar dan ook nooit teleurstelt

Wijn kan op allerlei momenten gedronken worden én iedereen wordt er blij van. Of je nou een chic diner hebt waar je een prachtige rode wijn drinkt of dat je na een dag keihard werken een lekker koud glaasje wit drinkt. Je kunt iedereen blij maken met een glas wijn en je zult er ook geen genoeg meer van krijgen.

2. Het maakt je vriendschap beter

Naast het feit dat het je blij maakt, maakt het je vriendschap ook nog eens hechter. Wijn en vriendschap gaan namelijk heel erg goed samen. Met een glas wijn in de hand hebben jullie al heel erg veel diepe of hilarische gesprekken gehad.

3. Het zal je hart nooit maar dan ook nooit breken

Wijn zal altijd bij jou in je leven blijven, dit is een van de weinige dingen die je écht zeker weet. Het maakt je gelukkig en het is iets wat volgens jou bij je leven hoort. Wijn zal nooit zeggen dat ‘hij vandaag even geen zin heeft’. Wijn zal nooit tegen je zeggen dat ‘hij geen zin heeft in een bepaalde serie.’ Het is zelfs het allerbeste en lekkerste drankje wanneer je een avond gaat Netflixen en chillen op de bank. Het maakt je veel gelukkiger dan alle mannen om je heen die jou echt niet geven wat wijn je wél geeft. Wijn en jij horen bij elkaar, amen.

4. Het maakt je date zo duur als je zelf wil

Wijn op tafel en je bent verzekerd van een goede avond met genoeg gespreksstof. Maar heb je deze maand even iets minder geld, dan kan wijn je in alle gevallen helpen. Het maakt echt niet uit als je een keer voor een iets goedkoper wijntje gaat, zolang jij hem maar lekker vindt. Er is genoeg keus en de prijs kun je zelf uit maken. Daarnaast hoeft het ook helemaal niet uit te maken voor je kater de dag erna. Van goedkope wijn wordt je kater namelijk helemaal niet erger.

5. Het geeft je genoeg zelfvertrouwen en gevoel in bed

Wijn helpt je ook nog eens om een echte queen in bed te zijn en je seksleven naar een ander level te krijgen. Waarom? Wijn toont werkelijk aan dat het je beter maakt in bed. Het zorgt er namelijk voor dat wij nét even wat natter worden daar beneden en dat is natuurlijk een win-win situatie voor zowel je lover als voor jezelf. Het maakt je daarnaast ook stouter en je krijgt gewoon écht meer zin in seks.

6. Het maakt je mooier

Wijn zorgt er ook voor dat je looks een hoogtepunt bereiken. Het geeft je gezicht namelijk een extra boost. Hallo!? Onderzoek toont namelijk aan dat alcohol de gezichtsspieren ontspant en de pupillen vergroot, wat de benaderbaarheid van mensen vergroot.

Ach, wat is wijn toch in alle opzichten goed voor je. Laat dat glaasje dan ook nooit maar dan ook nooit staan. Wel met mate natuurlijk, maar geniet. het geeft je leven kleur en maakt je blij. Cheers!

LEES OOK: 13 redenen om nog een heerlijk glaasje wijn in te schenken

Reageer op artikel:
Deze 6 redenen tonen aan dat wijn in alle opzichten het allerbeste ooit is
Sluiten