Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 mrt 2016

Dit mag je nooit voor lief nemen als je een relatie hebt

Als je een tijdje samen bent met je lover, is het gevaar dat je elkaar als vanzelfsprekend gaat zien. Dat je de lieve dingen die je voor elkaar doet, voor lief gaat nemen. Maar sta bij de volgende dingen nog even stil, want het is juist heel bijzonder.

De kleine lieve dingen die hij doet

Je tas dragen als hij ziet dat ‘ie te zwaar is. Snacks kopen die jij lekker vindt en hij niet te pruimen. Je altijd wel willen komen ophalen of ergens naar toe willen brengen.

Het zijn juist de kleine dingen die je gemakkelijk over het hoofd ziet, die je als vanzelfsprekend gaat zien. Maar het zijn ook juist de kleine dingen die het verschil maken, de kleine dingen die hij doet waardoor je weet hoe veel hij om je geeft.

De liefkozingen

Wanneer hij je spontane kusjes geeft op je voorhoofd. Het gevoel dat alles goed komt wanneer hij zijn schouder om je heen slaat. Altijd iemand om tegen aan te kruipen. Dat je je sokken aan mag houden tijdens de seks.

Samen op één lijn zitten

Je ergeren aan dezelfde dingen en mensen. Lachen om dingen die alleen jullie snappen. Niet bestaande woorden gebruiken, waar alleen jullie de betekenis van kennen. Iemand hebben om de hele dag tegen aan te appen en letterlijk álles te vertellen wat in je opkomt.

Met je lover zit jij precies op één lijn. Dat is iets wat je nóóit voor lief mag nemen, want echt een klik hebben met iemand is iets heel bijzonders. Het gevoel hebben dat je totaal op je gemak bent bij iemand, alles kunt zeggen en alles kunt doen, dat is heerlijk.

LEES OOK: Liefde overwint alles: ‘Mijn grote liefde woont 6000 kilometer hier vandaan’

Reageer op artikel:
Dit mag je nooit voor lief nemen als je een relatie hebt
Sluiten