Dit meisje deed honderd lagen extensions in haar haren en is nu een levende Rapunzel

Het zou je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: de honderd lagen foundation challenge. De Zweedse beautyvlogger Josefin Lillakas bracht maar liefst honderd lagen foundation aan, deed daar drie uur over en zag er uiteindelijk uit als een spook. Bizar toch? YouTuber Kayley Melissa bedacht haar eigen honderd lagen challenge met, jawel, extensions.

Kayley is gespecialiseerd in haar-tutorials en ging met deze video viral. Honderd lagen in je haar aanbrengen bleek een hele klus. Je bent er niet alleen heel lang mee bezig, maar al die lagen zijn natuurlijk ook nog eens super zwaar.

Maar hé, ben je niet gezegend met een volle bos haar, dan moet je daar wat voor over hebben. Het maken van een knotje of vissengraatvlecht is een beetje een struggle, maar oefening baart kunst. Het levert in elk geval grappige taferelen op. Ben je ook benieuwd hoe zij dit in godsnaam voor elkaar kreeg? Bekijk de video hieronder. Hoogst waarschijnlijk waardeer je je haardos des te meer.

Wil je je haar langer laten groeien? Lees dan deze tips: 11 x geweldige tips om je haar langer dan ooit te laten groeien

Reageer op artikel:
Dit meisje deed honderd lagen extensions in haar haren en is nu een levende Rapunzel
Sluiten