Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Lekker cashen: dit meisje droeg haar slipje 3 weken en verkocht ‘m voor 5000 euro

Say what?! Vijfduizend euro?! Jazeker, dat is tegenwoordig mogelijk. We horen je nu denken: Pardon? Hoe dan? Simpel: er zijn mensen die hier een behoorlijke fetisj voor hebben en er goud geld voor neerleggen. Beetje creepy wel. Waar gaat het heen met de wereld, zou je haast denken. Maar je kunt tegenwoordig lekker binnenlopen door een slipje van een paar euro. En het enige wat je ervoor hoeft te doen, is het een tijdje dragen. Dat is gemakkelijk verdienen.

Interessant geurtje

Maar nu klinkt dat wel heerlijk verdienen, alleen bedenk je wel goed dat je hiervoor echt dag én nacht dezelfde slip moet dragen. Ook als je intensief gesport hebt of als het een hete en broeierige dag is geweest. Ben je nog enthousiast? Best een uitdaging. En niet mega hygiënisch natuurlijk.

De wereld zit namelijk blijkbaar vól met mensen die een gedragen ondergoed fetish hebben en maar wat graag geld willen neerleggen voor een ruikend gedragen slipje. En vergis je niet, een nep geurspray halen de echte kenners er zó tussenuit.

Slechte hygiëne

Ongeacht dat het klinkt als een strak plan om snel geld te verdienen, heeft het natuurlijk wel een klein beetje een gore uitwerking. Zo is het namelijk niet perfect voor jouw zuurtegraad down under en kan je er sneller infecties doorkrijgen.

Daarnaast, het is natuurlijk een gekke gedachte dat iemand jouw slipje krijgt. Maar, je kunt in ieder gevallen stellen dat het iets anders is dan een krantenwijk. Of de supermarkt. Maar of je het op je cv zou zetten; blijft de vraag.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Lekker cashen: dit meisje droeg haar slipje 3 weken en verkocht ‘m voor 5000 euro
Sluiten