Dit meisje gaat het hele internet over met het meest pijnlijke gezichtsmasker ooit

Je kent het wel. Eens in de zoveel tijd wil je dat je huid weer zo zacht voelt als een baby en je besluit jezelf te verwennen met een maskertje. Je smeert het goedje op je gezicht, wacht tot je het eraf kan halen en er blijft een zijdezachte huid achter. Maar, het kan soms iets anders gaan dan gedacht.

De Amerikaanse Cachet Raynor besloot het ‘PIL’ATEN Suction Black Mask’ te gebruiken dat belooft al je mee-eters uit je huid te trekken. Dat klinkt perfect, in één ruk van al je vervelende zwarte kraters af. Dat moet Cachet ook gedacht hebben en besloot het resultaat te filmen en te delen. En de video ging viral.

Het meisje volgde de instructies op de verpakking, smeerde de pikzwarte masker op haar gezicht en vermeed lippen en wenkbrauwen. Vervolgens moest het een uur intrekken. Dat uurtje verstreek en Cachet deed een schokkende ontdekking. Het masker zat helemaal vastgezogen aan haar gezicht. En dat leidde tot een hoop geschreeuw en gekrijs tijdens de poging het masker van haar gezicht te krijgen. Dit geluid gaat echt door merg en been:

Shocking! En wonder boven wonder overweegt Cachet om het masker nog een keer te gebruiken. Want ondanks de helse pijn, had ze daarna wel een huid waar je u tegen zegt.

Nu hoeft het niet zo te zijn dat het afhalen van zo’n masker erg pijnlijk is. Er zijn genoeg gevallen waar het wél goed ging.

Tip: probeer zulke maskers altijd eerst op een klein gedeelte van je gezicht, zodat je deze pijnlijke taferelen niet zelf hoeft mee te maken. Maar ja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden?

Ook al staan we nu al doodsangsten uit, wij zullen dit goedje voor je gaan testen. Binnenkort te zien op Beautify.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:7 x de fijnste etenswaren die je kunt gebruiken als gezichtsmasker

Reageer op artikel:
Dit meisje gaat het hele internet over met het meest pijnlijke gezichtsmasker ooit
Sluiten