Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 nov 2014

Dit meisje is de dubbelganger en levende versie van Elsa uit Disney’s Frozen

Het leven van Anna Faith Carlson, een meisje van 18 jaar, staat sinds een jaar helemaal op z'n kop. Anna Faith maakte een foto van haarzelf terwijl ze naast een kartonnen Elsa uit de film Frozen stond. Die foto toonde zoveel gelijkenissen tussen de sprookjesprinses en haarzelf dat de foto haar nu beroemd heeft gemaakt.

Sinds de foto is het leven van Anna Faith veranderd. Ze staat in magazines, komt op TV, en is zelfs uitgenodigd door een dochter van de koninklijke familie van Dubai. Ze doet het niet alleen, haar zus Lexus verkleed zich als Anna, de zus van Elsa in de Frozen film. Samen verrassen ze kinderen met hun Disney prinsessen act. Ook kinderen die een ernstige ziekte hebben en wel een sprookje kunnen gebruiken.

Het hele succes van Anna Faith was er bijna niet geweest. Haar moeder vroeg haar op de foto te gaan met de kartonnen pop maar Anna Faith vond haar haar te messy zitten. Op aandringen heeft ze het tóch gedaan en nu heeft ze meer dan een half miljoen volgers. Ze vond zelf al dat ze erg op Elsa leek, bijna op een enge manier. Nu is het haar beroep om de levende versie van Elsa te zijn. Een sprookje die uitkomt.

De foto waar het allemaal mee begon

Reageer op artikel:
Dit meisje is de dubbelganger en levende versie van Elsa uit Disney’s Frozen
Sluiten