Dit meisje stopte met haar dieet en kreeg toen haar droomlichaam

Dell Farell (24 jaar) had een probleem dat veel vrouwen zullen herkennen. Een tijd lang at ze ongezond, maar toen ze wel gezond ging eten, viel ze alsnog geen kilo af. Ze probeerde een sapdieet, dronk liters citroenwater en vermeed vet en suiker. Maar allemaal met nul resultaat.

Dell is net zoals iedere andere twentysomething. Bepaalde periodes at ze heel gezond, en andere periodes at ze onregelmatig. Als ze dan at, was het vaak ook nog eens ongezond. Toen besloot ze op een dag dat ze graag wilde afvallen. Haar dieet bestond uit 1200 calorieën per dag en daarnaast ging ze zes keer in de week naar workouts, Cross Fit en Muay Thai. Maar ze viel geen kilo af.

Ze was doodongelukkig en besloot een cursus te gaan volgen om een personal trainer te worden om zo meer over haar lichaam te weten te komen. Maar ook daar leerde ze niets anders dan ze al wist; koolhydraten maken je dik, proteïne moet je iedere twee tot vier uur eten en vermijd altijd suiker.

Ongeveer een jaar nadat ze begonnen was aan de cursus begon ze eindelijk door te krijgen wat wél werkte, namelijk dat kleine hoeveelheden suiker, koolhydraten en proteïnen juist wel heel goed voor je zijn. Door een klein beetje suiker te eten zorg je er namelijk voor dat je jezelf niet uithongert en je lichaam continu behoefte heeft aan veel eten en vet.

Daarnaast veranderde Dell haar training. Ze ging nu vooral gewichten tillen, en niet zes dagen in de week maar vier. Zo gaf ze haar lichaam voldoende rust. Op de andere dagen wandelde ze met de hond of liep ze een stukje hard.

Ze is nu vijftien kilo kwijt en haar vetpercentage is gedaald van 33% naar 20%. Op een ontzettend gezonde manier. En ze kan nog steeds ijs eten of een burrito. Laten we hier gewoon een voorbeeld aan nemen.


Before & after

Een getrainde dame

Wat is ze mooi hè?

Haar gezonde lichaam

En lekkere dingen eten kan gewoon nog

Powerwoman

Work hard, play hard


Reageer op artikel:
Dit meisje stopte met haar dieet en kreeg toen haar droomlichaam
Sluiten